Fetelor cum cuceresti barbatul fecioara??

  •  
    • 0 mesaje
    16 Iul 2012, 18:38
    1 2
    Fetelor cum cuceresti barbatul fecioara??
  •  
    • 33 mesaje
    16 Iul 2012, 19:04
    2 0
    prin inteligenta!! provoacal la intrebari!!oricum dak nu aveti puncte comune..care sa va placa la amandoi nu ai nici o sansa!! tre sa ai misterul in tine!! le place sa sti ca ai tot timpul ceva ascuns.. si sa te descopere.. fara ca tu sa ii dai indicati!! tre sa fi mereu misterioasa.. sa ai simtul umorului..dak il faci sa rada si sa se simta bine in compania ta e ca si al tau!! si nu le place sa te lauzi!! dak esti modesta si sincera cu el o sa aprecieze asta.. nu le plac oameni falsi.. sau te te joci cu ei.. eu iti spun astea pt ca si prietenul meu e fecioara.. imi place ca e destept si mor de el.. dar am avut ceva bataie d cap sa il cuceresc!! important e sa te placa si la prima vedere..dupa aia totul depinde de tine!!succes
  •  
    • 0 mesaje
    16 Iul 2012, 20:32
    3 0
    sincer iti spun este putin mai greu dar prin inteligenta ta o sa poti!si prietenul meu e fecioara .il poti cuceri prin umorul tau nu le plac fetele mereu suparate .treb sa fi indrazneata si sa te imbraci foarte elegant adoara asta cel putin iti spun din propria experienta.bafta:)
  •  
    • 0 mesaje
    16 Iul 2012, 23:41
    2 0
    Personal , am o slabiciune pentru barbatul fecioara . Adora sa le porti mai mereu de grija , sa le iei scamele imaginare de pe camasa , sa observi anumite schimbari la el ( de exemplu " te-ai barbierit , iti sta foarte bine ! ") Intradevar , se cuceresc mai greu ..dar merita ! Conteaza sa fii alaturi de el atunci cand are nevoie , sa stii sa il asculti si sa taci cand e necesar , sa-l alinti . Sunt foarte gelosi , deci sa nu-i dai motive .. fiind la inceput , il poti pierde definitiv . Sa fii constienta ca daca tine la tine cu adevarat , nu va iesi din viata ta . Le place sa castige , sa domine uneori si sa fie dominati , adora sa fie intelesi si apreciaza cand te consulti cu ei , desi nu intotdeauna stiu sa dea sfaturi , tot te va incalzi cu o vorba buna ! Mult noroc , draga mea !
  •  
    • 29 mesaje
    17 Iul 2012, 21:03
    0 0
    Eu am o relatie de 7 luni cu un barbat in zodia Fecioara. Ne merge foarte bine si ne iubim enorm, e o companie placuta, glumeata, mereu atent stie sa ma faca sa ma simt minunat alaturi de el :X Daca toti barbatii din zodia Fecioara au aceleasi caracteristici, iti pot zice cum l-am cucerit pe "feciorul" meu :) prin simplitate ... gingasie, simtul umorului, inteligenta, cu tandreturi, vorbe frumoase si sincere. Nu ii plac lucrurile duse la extrem, un romantic ascuns care stie sa ma faca sa ma simt bine. Ii place sa simtia atentia, sa primeasca complimente. Fiind indragostita de un barbat aflat in aceasta zodie am numai lucrui frumoase de zis, totusi depinde si de barbatul pe care l-ai ochit si de tine,normal. Daca nu exista acea chimie .... poti citi o gramada de compatibilitati ca tot degeaba. Bafta ;)