CUNOASTETI UN REGIM DE SLABIRE DRASTIC?DACA DA VA ROG SA MA AJUT

  •  
    • 0 mesaje
    19 Sep 2008, 18:13
    0 0
    CUNOASTETI UN REGIM DE SLABIRE DRASTIC?DACA DA VA ROG SA MA AJUTATI PT CA SUNT INTR-O SITUATIE DISPERATA!
  •  
    19 Sep 2008, 18:26
    1 0
    da eu tin o dieta de 4 zile data de un medic endocrinolog cu 5 mese pe zi la aceleasi ore,dar este mult de scris.am mai dato la cineva de pe acest site.daca te intereseaza o sa tio scriu dar treptat. eu am 44 ani si 85 kg.
  •  
    • 0 mesaje
    19 Sep 2008, 18:39
    1 0
    Intra pe blog-ul Irinei Reisler - Romantica si vei gasi un regim de 13 zile care modifica metabolismul. A functionat la multe persoane in situatia ta.
  •  
    • 0 mesaje
    19 Sep 2008, 21:25
    2 0
    nu are rost sa iti zic k nu e bine un regim drastic k stii deja...dar pot sa iti recomand o cura de slabire slimball.....nush dak ai incercat eu mai cunosc persoane care s-au confruntat tot cu aceeasi problema si acuma sunt multumiti de ei.eu iti las site-ul...sa intrii si sa vezi!www.slimball.ro poti sa incerci nu ai nik de pierdut...mult succes
  •  
    • 4 mesaje
    19 Sep 2008, 22:39
    1 0
    Poti incerca cu regimul celor de la Herbalife, cunosc persoane care au reusit sa dea jos multe kg cu acest program. Singurul dezavantaj ar fi pretul tratamentului care este destul de mare(parere personala). Mult succes!!!
  •  
    • 0 mesaje
    20 Sep 2008, 16:22
    2 0
    Te inteleg perfect prin ce treci...deoarece am trecut prin aceeasi situatie...eu am 20 de ani...si prin luna mai ....aveam 83 kg...la inaltimea de 1, 65...si ajunsesem in aceeasi stare prin care treci si tu. Am incercat tot felul de diete..plus masaj anticelulitic, acupunctura si alte cele..dar nimic nu a mers. Dupa cum spuneam pe la jumatatea lunii mai a acestui an am zis ca nu se mai poate, trebuie sa fac ceva, sa ma simt bine in pielea mea. Am inceput sa tin un regim propriu nu auzit de la diferite persoane pentru ca nu intotdeauna ceva ce i-a facut bine prietenei tale, poate sa iti faca si tie sau invers. Am inceput sa beau 2 litri de apa pe zi , obligatoriu si mesele principale sunt la ora 11 si ultima la ora 18, intre timp poti sa mananci un fruct sau cand simti foame sa bei apa. Dimineata mananca orice, dar nu in cantitati mari, de exemplu eu mananc acum maxim 1 felie mica de paine pe zi si numai dimineata, seara nu manca paine si dulciuri si incearca sa renunti la bauturile carbogazose. Daca aipofta de ceva dulce :) manaca o inghetata, dar niciodata dupa ce ai luat masa, mananca "portia de dulce" cand iti este foame! Iti spun sincer ca eu sunt ff multumita, nu am slabit 30 de kg in 3 luni, dar am slabit 14 kg in 4 luni,acum am 69 de kg si sincer ma simt fff bine deoarece acum pot sa spun ca mananc un sfert fata de cat mancam inainte si nici nu mai imi dau seama ca sunt la regim sau nu ! Sper sa iti foloseasca sfaturile mele ! Fa-ti proria ta dieta! e mai bine asa ! Succes! P.S : Nu te deprima daca intr-o sapt ai slabit doar jumatate de kg, pana ajungi sub 80 de kg este mai greu dupa aceea iti va fi mult mai usor !!! Spor la slabit!!