Ce se întâmplă cu mine? Exagerez?

  •  
    • 1 mesaje
    24 Ian 2015, 00:04
    0 0
    Ce se întâmplă cu mine? Exagerez?
  •  
    • 4 mesaje
    24 Ian 2015, 00:39
    0 0
    Cam aacelasi lucru se intampla si cu mine.doar k o singura pers imi face asta:prea scumpul meu iubit!!!
  •  
    • 5609 mesaje
    24 Ian 2015, 03:18
    1 0
    De ce nu vorbesti cu ei? De ce nu-i intrebi? Poate iti vor compania, poate se plictisesc, poate se bucura sa te vada in casa alaturi de ei, poate este prea frig afara sa petreaca timp in afara casei si nu-i nimic altceva de facut, sunt atat de multi poate, ca nici nu as avea loc sa scriu tot aici.... Ca sa aflii raspuns la intrebarile tale, trebuie sa-i intrebi pe ei, nu pe noi, noi chiar nu avem de unde sa stim ce gandesc parintii tai si de ce sunt in preajma ta tot timpul. Ma rog, este cumva normal sa fie tot timpul in casa, ESTE casa lor! Daca te calca pe nervi, nu trebuie decat sa te muti! Daca nu ai posibilitati sa te muti, taci si respecti regulile lor pana iti permiti sa te muti, vorbesti deschis cu ei! Un mod foarte egoist de a vedea lucrurile, sa stai in casa lor, pe banii lor, pe munca lor, pe sacrificiile lor si sa-ti doresti sa nu-i ai in preajma....ca nu ai chef de ei. O ultima incercare: as vrea sa te vizualizezi peste 30 de ani cu un copil de varsta ta, care se comporta exact ca si tine acum,dar, tu fiind parintele de data asta! Ce bine te-ai simti, asa-i? Sa stii ca fii-ta te uraste si abia te sufera, sa simti ca abia asteapta sa iesi pe usa afara sa nu te mai vada. Cred ca ar fi o experinta pe care ai stii sa o schimbi in ceva bun si placut pentru un parinte. Iti doresc experienta asta!
  •  
    • 0 mesaje
    24 Ian 2015, 11:11
    0 0
    In opinia mea, exagerezi. Poate in privinta tatalui tau ai dreptate, e normal sa nu il mai suporti odata ce te jigneste. Insa mama ta poate vrea sa fie apropiata de tine, te-ai gandit la posibilitatea ca nici ea sa nu il suporte? Ai incercat sa te apropii de mama ta?Poate ca ii este prea drag de tine si de aceea vine tot timpul langa tine, asa era si mama mea, dar eu nu am avut reactii gen ale tale, ci am avut o relatie extraordinara cu ea. Poate ii respingi prea mult, poate le dai motive sa te controleze etc etc.. Singurul meu sfat ar fi sa te apropi de ei macar de mama ta , caci sunteti femei, si sa deveniti prietene.
  •  
    • 0 mesaje
    25 Ian 2015, 00:41
    0 0
    Ai încercat să vorbeşti cu ei şi să faci în aşa fel încât să vă „distraţi” împreună sau, nu ştiu, să aflii ce vor defapt? În orice caz, aşa sunt majoritatea părinţilor şi cam toţi copii spun asta, însă nu şi aceia care au părinţi ce ştiu să le fie şi cei mai buni prieteni,şi părinţi .