Poveste fara inceput ?

  •  
    • 0 mesaje
    9 Apr 2014, 01:23
    0 1
    Poveste fara inceput ?
  •  
    • 0 mesaje
    9 Apr 2014, 23:05
    0 0
    Daca va placeti asa de mult si chiar va intelegeti bine, desi v-ati vazut doar cinci zile, eu zic ca nu este cazul sa rupi legatura cu el. Poate incepe o relatie frumoasa, cu sentimente si, cine stie, poate nu mai pleaca, sau poate plecati impreuna....pana la anu' mai e.
  •  
    • 0 mesaje
    9 Apr 2014, 02:52
    0 0
    Pentru inceput intreaba-l scopul si durata vizitei. Nu poti sa te amagesti din vina unor temeri de-ale tale. Afla cat va sta, ce va face acolo si fii foarte interesata de el. Sustine-l si aratai sprijinul tau. Ar fi bine sa faceti schimb de numere de telefon, sa vorbiti mai des si sa va cunoasteti mai bine. Cum ai spus si tu. Nu distanta trebuie sa va stea in cale. Nimic nu trebuie daca va impartasiti anumite sentimente. Lasa lucrurile sa decurga normal. Nu mai opriti timpul si lasati totul sa decurga de la sine. Daca stati tot sa va spuneti "stai ca nu-i bine... la anul nu ne mai vedem..." atunci e clar ca nu va iesi nimic. :* Sa-ti spun sincer? Parintii mei am vorbit doi ani inainte sa se casatoreasca din care s-au vazut doar 7 luni. 3 luni cand s-au cunoscut si restul asa cand reusea tata sa vina in vacanta in Romania (din italia). Dupa un an am aparut eu si dupa alti 7 sora mea mai mica. Au 20 de ani de casnicie si se iubesc foarte mult chiar si acum. Deci daca va fi sa fie... Nu timpul sau distanta va vor separa. Ai incredere in feminitatea ta si sigur vei face tu sa fie totul bine. Ori ii vei da motive sa nu mai plece :> ori il vei face sa nu-si doreasca sa stea departe de tine. Ai si tu mai multa incredere in prezent. Nu te mai consuma.
  •  
    • 5609 mesaje
    9 Apr 2014, 08:14
    0 2
    V-ati placut mult, mult...in doar 5 zile de fapt, ca restul pana la 2 luni si jumate...ati discutat prin internet sau telefon. Declaratia ta "chiar ne intelegem bine" ma face sa zambesc, inseamna ca inca nu stii cum este viata, esti abia la inceput. daca asta inseamna "chiar bine" pentru tine, cum de nu esti fericita si nu esti langa el? Cred ca ori nu stii ce inseamna cu adevarat "chiar ne intlegem bine" ori nu ai iubit/fost iubita niciodata. Nu a existat nimic mai mult intre voi, tocmai pentru ca el stia de ce, avand planuri de viitor, unde tu nu esti inclusa. Ce ar trebuii sa faci? Sa te comporti ca o femeie matura! Adica sa iei o decizie favorbail tie: ori te vezi cu el ca un simplu amic, la o cafea/suc... ori ii spui clar ca nu merita efortul sa va mai vedeti. Decizia iti apartine in totalitate.