am o relatie de 8ani,dar este la distanta si de o luna de zile s

  •  
    • 0 mesaje
    17 Iun 2015, 20:51
    0 1
    am o relatie de 8ani,dar este la distanta si de o luna de zile sunt intro aventura cu fratele lui ce sa fac???
  •  
    • 0 mesaje
    17 Iun 2015, 23:09
    1 0
    Totul se întâmplă cu un motiv...în acei 8 ani cu el să renunți așa dintr-o dată..măcar de i-ai zice adevărul pentru că amândoi aveți suflet de om și ție nu ți-ar fi plăcut să pățești asta din partea lui..nu judec..doar dau sfaturi și încerc sã evidențiez ceea ce poate ai ocolit ,dacă acest amant..fratele lui..a spus că doar ține la tine și nu că te-ar iubi..atunci e ceva dubios..e ceva la mijloc..pune-ți întrebări..nu totul este așa simplu..e păcat dacă mai târziu vei regreta asta..și o întrebare..8 ani la distanță?nu v'ați întâlnit niciodată?sau?..apropo ..ce vârstă ai?
  •  
    • 5609 mesaje
    19 Iun 2015, 08:30
    3 0
    Tu te astepti sa nu fii judecata? Atunci de ce ai mai venit sa ceri sfaturi aici? Ce fel de respect putem sa-ti oferim noi, cand tu nu ai pic de respect pentru omul pe care-l iubesti, inselandu-l cu fratele lui, macar puteai sa-i fi spus ca nu-l mai iubesti si vrei sa iesi din relatia cu el, inainte sa te culci cu frate-su Faptul ca l-ai inselat tocmai cu fratele lui, te pune intr-o pozitie ingrata, fata de toata lumea, fiind privita ca o femeie de cea mai joasa conditie, tocmai, pentru ca asa ceva nu faci nici in viata reala si nici in visele tale, in nici un caz cu fratele lui!!!!
  •  
    • 7959 mesaje
    19 Iun 2015, 12:02
    1 0
    Daca nu mai "simpti"nimic pentru iubitul de 8 ani te desparti frumos de el si ramai cu frate-su care zice ca nu te iubeste. Mai are frati sau macar un tata acolo ceva, niste verisori? Poate "simpt"ei ceva pentru tine.
  •  
    • 4 mesaje
    20 Iun 2015, 20:22
    0 0
    Buna!Esti intr-o situatie complicata,te inteleg...Ai facut bine ca ai scris,noi nu suntem aici pentru a judeca dar pentru a da sfaturi utile si a face viata mai usora...Cred ca e timpul sa meditezi bine ceea ce vei face pe viitor...Pina la urma ei sunt frati si poate asta e motivul pentru care tia-spus doar ca tine la tine...Daca ti-e greu sa vorbesti direct cu iubitul tau ar fi bine sa-l preintimpini cumva,mai pe ocolite sa vezi ce ginduri are...Iar daca spui ca nu mai simti nimik pu el nu are rost sa pierzi nici un minut in plus...Spune-i ca trebuie putin sa te recreezi si sa fii singura o perioada,incearca defapt sa vezi ce vrei de la viata,pune tot ce-a fost pe cintar si vezi daca se merita de mers spre viitor si alaturi de cine...Te-am pupat si ai grija de tine,pa!