Buna , am nevoie de un sfat ...

  •  
    • 0 mesaje
    23 Sep 2014, 19:36
    0 0
    Buna , am nevoie de un sfat ...
  •  
    • 26 mesaje
    23 Sep 2014, 22:38
    0 0
    Salut, imi pare rau pentru situatia ta. Numai tu stii prin ce treci si pana la urma, o sa iti dai seama ce trebuie sa faci. Stiu ca o sa iti fie greu, dar nu te mai lasa calcata in picioare, spune-i mamei tale ce ai pe suflet, ce te deranjeaza. Arata-i ca poti sa stai pe picioarele tale si ca nu esti naiva. Gandeste-te la sora ta, nu cred ca ar merita sa treaca prin toate astea la varsta ei. Lupta atat pentru tine, cat si pentru ea. In plus, nu esti singura, il ai pe prietenul tau langa tine. Nu il lasa in urma, daca el vrea sa discute cu parintii tai, lasa-l, dar fii si tu cu el atunci.La un moment dat tot o sa ajungi in situatia asta. Nu mai fugii, ci lupta. Mult succes si curaj! :)
  •  
    • 5609 mesaje
    24 Sep 2014, 04:57
    2 0
    In primul rand problemele parintilor tai, nu sunt problemele tale! Daca decizia a fost luata nu -prea poti ajuta, inseamna ca lucrurile intre ei nu mai merg demult si acum este doar o chestie de formalitate. Fiecare are dreptul la fericire si decat cearta in casa, suprarai si neintelegeri, mai bine divort. Vei intelege asta cand vei fi matura si si tu, acum nu cred ca esti nici macar majora. Un alt sfat pentru tine, cumva te comporti ca mama ta, spui ca stai cu zilele pe la prietenul tau...atunici cum este cu sora ta? Cat de mult iti pasa de ea, daca-ti preferi iubitul? Poate ar trebuii s ate aduni dupa drumruri, sa stai acasa sa ajuti, macar sa tii restul familiei unit si sa-i fii surioara buna celei mici. O sa ai timp de stat pe la barbati dupa ce te mariti, dupa ce-ti iei soarta in maini, acum, revino acasa ca o fata cuminte si ajuta-ti sora! Armonie in casa se poate si daca tu o faci, tu poti schimba viata celor ramasi in casa. Probabil ca tatal si surioara sufera cel ma mult, abandonati de mama si sotie si acum si de fiica. De departe se vede ca ai un tata prea domol, probabil ca nu a stiu niciodata sa struneasca nici pe maica-ta si nici pe tine. Incearca sa nu abandonezi familia asta, macar tu, daca iti pasa de surioara si tatal tau! Intoarce-te acasa ca o sa ai toata viata la dispozitie sa stai cu barbatii, mai tarziu, dupa ce iti faci un rost in viata intai!
  •  
    • 12208 mesaje
    25 Sep 2014, 00:01
    0 0
    si mama ta are dreptul la viata ca orice om de pe pamant , faptul ca o judeci asa nu iti face cinste tie ca om , esti tanara si vezi lucrurile distorsionat , te asigur ca atunci cand vei fi intr-o situatie asemanatoare vei gandi total diferit !ARGUMENTE :1 Nimeni nu vrea sa divorteze si sa destrame o familie de bine , ea sufera faptul ca nu mai poate sta alaturi de tatal tau este strict problema lor ! 2.)daca ei doi divorteaza , se despart ei doi , nu divorteaza si de voi copii , pe voi si mama si tata va vor iubi mereu si vor face tot ceea ce pot ca sa va fie bine si va iubesc neconditionat . 3 .) omul are o singura viata ,de el depinde cum si-o traieste , daca nu il mai suporta pe tatal vostru nu inseamna ca nu va mai suporta pe voi , are dreptul ca si om sa fie cu cine se simte bine si iubita ! 3 faptul ca voi interveniti in discutiile lor nu ajuta pe nimeni cu nimic , ai prefera sa stea nefericita si deprimata langa voi intr-o casnicie care o nemultumeste si ii distruge increderea in sine , ai vrea sa o vezi deprimata din cauza asta ...? 4 copii sunt egoisti si cred ca totul li se cuvine doar pentru ca sunt copii , nu e chiar asa , milioane de oameni divorteaza , este un fapt comun . 5 . DACA AI FI O PERSOANA DE CARACTER CUM PROBABIL CREZI CA ESTI; DAR FAPTELE TALE DOVEDESC ALTCEVA , AI SUSTINE- O SA FIE FERICITA , AI INCURAJA-O SI I-AI FI CEA MAI BUNA PRIETENA , PROBABIL TRECE PRIN MOMENTE FOARTE GRELE SI ARE NEVOIE DE AJUTOR MORAL DIN PARTEA VOASTRA , CONCLUZIE ; LASA -I PE ADULTI SA ISI REZOLVE SITUATIA , AJUTA-TI SORA DAR AJUTA-O SI PE MAMA TA !
  •  
    • 4724 mesaje
    26 Sep 2014, 14:49
    0 0
    Draga , problemele celor adulti sunt peste posibilitatea ta de intelegere .. Clar , te afecteaza aceste lucruri , dar nu vei putea schimba decizia lor . Ce'l mai bine pentru tine este : discerne raul din familia ta , si incerca sa nu te atasezi emotional .. Indiferent ce se intampla la final , tot parinti tai vor fii , iubeste-ti parinti asa cum sunt ,alti nu mai poti avea ;)