Buna, nu stiu ce sa fac, va rog sa-mi dati un sfat...

  •  
    • 0 mesaje
    22 Feb 2013, 21:11
    0 0
    Buna, nu stiu ce sa fac, va rog sa-mi dati un sfat...
  •  
    • 0 mesaje
    22 Feb 2013, 22:26
    2 0
    Te ameninta ca se lasa de scoala? Asa si? Cui ii face rau asta? Tie? Nicidecum.Doar lui. Si daca pleaca ce? Nu merita sa ramai intr-o relatie doar pt ca fost primul cu care te-ai culcat. Daca nu te mai atrage, te enerveaza,vrei sa te desparti de el e clar ca sentimentele au disparut si cea mai buna decizie este sa pui punct. Si daca nu se mai duce la scoala ce? E problema lui, ca doar nu merge la scoala pt tine! E ridicol cu amenintarile astea! Lasa-l ,ai nevoie de un barbat alaturi nu de un pusti care crede ca tine o femeie langa el cu amenintari. Ce sa faci in viitor? Sa nu crezi ca e o mare problema ca te-ai culcat cu el si sa nu crezi ca altul nu te mai ia din acest motiv. Asta era acum 50 ani. In viata o sa dai peste fel de fel de oameni. Nu inseamna ca trebuie sa ramai cu unul alaturi de care nu esti fericita.
  •  
    • 5609 mesaje
    22 Feb 2013, 23:12
    3 1
    Dumnezeule, dar tu esti naiva rau! Daca ati fi la gradinita as intelege....te ameninta ca isi lasa facultatea, si ce, cui ii pasa? De ce te-ar durea pe tine burta de facultatea lui?! Sincer, cat puteti sa fiti de copilasi! Ei bine, ce barbat te-ar ameninta cu asemenea chestii pur personale, care nici macar nu sunt problemele tale. Pleaca si nu se mai intaorce...alta gogorita, apai sa plece, de ce nu? Uite care-i treaba fata, santajele astea sunt specifice smecherilor, dar asta nici macar nu este un smecher destept, pentru ca te ameninta cu problemele lui personale nu cu ale tale, dar chiar si asa, astea sunt copilarii, un om matur cu capul pe umeri si ceva creier nu ar gasii scuze si amenintari copilaresti.... sincer, poate ca nu are mai mult de 10-12 ani, ca pe acolo i-a ramas creierul. Cat priveste sa dai peste alti prostuti...sa stii daca ai dat peste unul nu inseamna ca lumea este plina de ei, eu cred ca asta de-l ai acum este unic! Lasa-l sa plece si cauta-ti un barbat adevarat, unul care sa stie sa-ti vorbeasca, care sa poate fi in stare sa aibe grija atat de problemele lui personale cat si de tine, unul care sa nu apeleze la copilarii si prostii cu amenintari puerile... sa fim seriosi, asta de esti acuma cu el este un papa lapte, face pe el daca-l lasi tu, probabil ca de aceea te ameninta.... Pe viitor te asigur ca o sa gasesti barbati adevarati, sinceri, seriosi....trebuie doar sa te uit in jur! Prosti si imaturi ca asta de-l ai acum sunt extrem de putini, astora este bine sa le dai o lectie sa se invete minte sa nu santajeze cu prostiile lor. Da-i un sut in dos fetit-o, gasesti milioane de barbati mai buni ca asta!
  •  
    • 1 mesaje
    23 Feb 2013, 02:58
    1 0
    astea sunt santaj ca sa te tina langa el .ASA am AVUT SI EU p eunu care se omora pt mine se ...toate trburile asthea...nu poti sta cu o pers care nu o mai iubesti....si mai bn vb cu el si explikai ca numai vrei sa contiinuii cu el.
  •  
    • 687 mesaje
    23 Feb 2013, 10:06
    2 0
    Stii, fostul meu prieten ma ameninta ca se omoara si nici pana acum nu a facut-o:))). Si a trecut un an si nu s-a mai dus pe lumea cealalta. Asta e santaj emotional, ce rost are sa stai intr-o relatie in care nu esti in largul tau si nu mai simti nimic. A fost primul, nu mai merge asta e! Ce sa faci acum? Sa iti amarasti viata langa un om care nu te mai atrage? Nu cred!
  •  
    23 Feb 2013, 13:05
    1 0
    Buna scumpo. Lasa`l sa faca ce vrea sa plece unde vrea si sa se lase de facultate caci altfel ce o sa faci o suferi o viata intreaga ? Faptul ca a te-ai culcat cu el nu vad nicio problema draga mea .. tu de ce oare o vezi o problema? crezi ca urmatorul va fii virgin si tu nu ? Un barbat care te iubeste si intradevar te vrea nu tine cont de asta te iubeste asa cum esti si te vrea asa cum esti tu . Si nu cred ca o sa dai peste prostuti atata timp cat stii sa te feresti de ei. Ai grija ce faci daca nu simti nicio atractie inseamna ca senttimentele tale sunt moarte de mult si nu vad de ce sa stai cu el daca nu il mai iubesti ? Spune stop si gata tot ceea ce spune el este doar amenintari poate cumva ti se face mila de el.. :)) te pup si ai grija de tine !