Buna seara!Sunt oare o persoana dificila? putin ajutor va rog!

  •  
    • 0 mesaje
    15 Iul 2014, 04:51
    0 0
    Buna seara!Sunt oare o persoana dificila? putin ajutor va rog!
  •  
    • 3 mesaje
    15 Iul 2014, 16:11
    0 0
    "Banii sunt ochii dracului" stim cu totii asta, cred ca ar trebui sa purtati o discutie deschisa in care sa va spuneti tot ce aveti pe inima poate asa vede ca greseste si se remediaza situatia. Lumea vorbeste mult prost si fara rost, nu asculta tot ce spune. Daca s-a schimbat poate ca e doar simptom al lipsei banilor,iar daca tu simti ca e mai mult de atat,arata-i ca poti mai mult decat crede el si indeparteaza-te usor pana iti remediezi tu situatia financiara. Eu zic ca daca nu mai vrea sa locuiti impreuna din cauza lipsei banilor, puteti sa continuati relatia mergand fiecare la parinti, iar daca isi va reveni si iti va da semne ca iti simte lipsa, poti sa mai acorzi o sansa, orcine merita o a doua sansa.
  •  
    • 144 mesaje
    15 Iul 2014, 15:06
    0 0
    in nici un caz nu mai pleca urechea la ,,gura lumii,, care nu e deloc constructiva si ucide din fasa visele,ambitiile si moralitatea! lipsa banilor declanseaza probleme, dar nu dispera ca acestea sunt trecatoare. daca crezi ca nu mai puteti comunica si face planuri comune, daca nu mai tineti unul la celalalt iar zambetele dintre voi au disparut lasand loc doar certurilor si reprosurilor, atunci renunta! ia decizia care crezi ca e buna pentru viitorul tau! cere ajutorul familiei sau muta-te la parinti un timp, daca nu mai poti plati chiria, macar pana te angajezi si dupa ce iti revii cu banii te poti muta iarasi. daca exista ,,la bine si la rau,, ?? pai daca n-ar exista, am mai vedea oare zambete magice si ochi care stralucesc??
  •  
    • 5609 mesaje
    15 Iul 2014, 07:19
    3 0
    Ideal ar fi fost sa-ti gasesti intai un job mai bun si apoi sa renunti la asta, cel putin ar fi fost normal. Prin strainatate daca esti fara job nu te vrea nimeni, spunand ca ai "bube in cap" de au renuntat aia la tine sau ai plecat tu de la ei, de accea aici, nimeni nu isi da demisia inainte de a gasii altceva de munca. Ma rog, asta era o alta problema adiancenta care ti-a afectat relatia si da, NU exista dragoste daca pentru el a contat mai mult sa-i oferi conditii luxuriante si acum, cand sunteti strimtorati sa dea bir cu fugitii sau sa fie artagos. Asa ceva nu s-ar intampla daca ar fi dragoste adevarata! Nu-i nimic, gandeste-te ca bunul dumnezeu v-a dat incercarea asta ca sa-i poti vedea adevarata inima si gandire. A dovedit ca era materialist si egoist, deci...nu exista viitor alaturi de el, nu exista dragoste, nu exista nimic. Ia-ti bocceaua si muta-te acasa la mama si tata, pana iti gasesti altceva de munca si pe viitor, invata sa dai in casa doar atat cat da si el ca unii sau unele sunt invatate sa cheltuie si salariul lor si al partnerei. Binenteles ca sunt si oameni care isi respecta promisunea facuta in fata altarului "la bine si la rau" dar nu din obligatie, ci din dragoste adevarata si respect pentru celalalt. Am trecut prin asta si cand sotul a ramas fara servici 6 luni si ani multi mai tarziu cand am ramas eu. Problemele financiare ne-au apropiat, ne-am consolat unul pe celalalt, am fost extra grijulii si extrem de calzi sa putem compensa durerea provocata de lipsa finantelor sau a lucrurilor necesare. Anii au trecut si noi suntem mai uniti ca niciodata, greutatile nu ne-au doborat, din contra, as spune ca ne-au fortificat, ca cum suntem tari precum o stanca, indiferent de cat de fragila este situatia financiara nu mai conteaza, vom rezista in fata ei pentru ca suntem trup si suflet, unul pt celalalt. Daca acum, cand sunteti la inceput de viata, cand totul ar trebuii sa fie miere si lapte, indiferent de cat de saraci ati fii, cum de s-au transformat zilele astea in pelin si pulbere? Cand dragostea a fost doar o pojghita, la prima raza de soare care a atins-o...s-a topit. Cam asa si dragostea baiatului pentru tine, o pojghita subtire, care s-a topit.... Imi pare rau pentru tine...stiu ca acum nu vrei sa acepti ce ti-am scris aici, dar mai tarziu, peste ani vei intelege absoluut tot. Probabil ca inima te imboldeste sa-i cauti scuze, care de altfel nu mai exista, dar incearca sa vezi realitatea din ceea ce-ti spunem noi, si poate vei reusii sa o vezi clar.
  •  
    • 3 mesaje
    16 Iul 2014, 18:59
    0 0
    Cel mai adesea,lipsa de comunicare dintre parteneri duce la tot felul de conflicte-in sensul ca tu ai propria ta opinie si consideri ca tu ai dreptate,iar el are alta opinie si desigur,considera ca dreptatea e de partea lui. Ati putea avea o conversatie serioasa privind relatia voastra si neplacerile pe care le aveti de 3 luni. Nimic nu vine de-a gata,iubirea si relatiile serioase si frumoase,evident,nu vin "de-a gata".Rabdarea,comunicarea,compromisul ajuta la mentinerea unei idile pe termen cat mai lung si mai placut. Perioade grele si certuri exista in orice relatie,insa daca voi simtiti ca nu va mai potriviti,ca nu mai exista intelegere si ca nu mai vreti sa fiti impreuna,atunci porniti fiecare pe drumul vostru. Insa nu lua decizii pe cont propriu si nu iti face impresii gresite inainte sa porti o discutie serioasa cu el.Ai fi umita cate conflicte si cate erori sunt ameliorate in urma comunicarii-amandoi va marturisiti neplacerile si decideti impreuna ce trebuie facut,unde aveti de lucrat si cum veti continua. Desigur ca exista coexistenta "la bine si la rau". Perioadele dificile prin care trecem nu trebuie sa ne stearga orice urma de speranta din suflet. Exista iubire adevarata(in toate formele ei:iubire de mama,de caine,de iubit/iubita,de prieteni etc),prietenie adevarata! Trebuie doar sa vedem si partea buna a lucrurilor-tot raul e spre bine! Insa nu ne putem bucura mereu de clipe frumoase si de neuitat.Am mai aprecia noi fericirea daca am trai-o in fiecare clipa?