Ce sa fac daca prietenul meu nu este de acord cu despartirea si

  •  
    • 3 mesaje
    4 Iul 2014, 22:52
    0 0
    Ce sa fac daca prietenul meu nu este de acord cu despartirea si nu ma lasa sa plec?
  •  
    5 Iul 2014, 20:26
    1 0
    Daca u consideri ca nu ai nici un viitor cu el,mai bn e sa va despartiti.si eu am avut o relatie de 6 ani si mam despartit ptr k mai intai vreau sa imi fac un viitor si dupa aceea celelalte.
  •  
    • 144 mesaje
    4 Iul 2014, 23:18
    1 0
    Daca te iubeste cu adevarat, ar trebui sa inteleaga ca odata ce el nu te mai poate face fericita e timpul sa puna punct acestui final inevitabil. Poate ca sufera, nu zic ca nu, e al naibii de groaznic sa suferi cand iubesti, dar cred ca e mai important sa fie barbat, sa nu mai gandeasca las si egoist doar la propria persoana ci sa te lase in pace, ca e cu mult mai bine sa ii fie greu singur acum o perioada, decat sa paseasca cu tine fortat intr-un viitor care nu duce nicaieri!
  •  
    • 5609 mesaje
    5 Iul 2014, 03:12
    5 1
    Te manipuleaza din oaresce motive egoiste. Binenteles ca poti sa te desparti de el, blocheaza-i numarul de telefon, blocheaza-i FB-ul si adresa de email si nu-i mai raspunde la usa sau la telefonul casei. Spune-i sa te lase in paca ca mergi la politie sa-l reclami. Cat despre pedeapsa lui dumnezue, spune-i ca-i bou! Dumnezeu nu pedepseste, se pedepsesti singur pentru prostiile care le scoti pe gura sau le face si pentru faptul case comporta asa cu tine. Daca ai ajuns la acest impas, probabil ca Dumnezeu te-a facut sa vezi limpede ca relatia asta nu are viitor si este cazul sa pui punct, este clar ca tu esti la sufletul bunui Dumnezeu si el nu, atata vreme cat ameninta si se comporta ca un impocrit. Sunt alte milioane de barbati disponibili, mai buni si mai capabili ca asta, lasa-l in Doamne iarta-ma ca nu ai ce face cu el! Cat despre facutul lui sa sufere...este problema lui proprie si personala, sa invete sa respecte oamenii, nu sa-i calce in picioare sau sa-i manipuleze, asa cum face cu tine.