Ce surpriza ii pregatiti partenerului de Ziua Indragostitilor

  •  
    • 245 mesaje
    4 Feb 2009, 17:42
    6 3
    Ce surpriza ii pregatiti partenerului de Ziua Indragostitilor
  •  
    • 0 mesaje
    4 Feb 2009, 18:04
    3 1
    Ziua de Valentine's Day nu prea ma poate surprinde din cauza ca stiu ce va urma,ca in fiecare an.De fiecare data fac un tort festiv,lumanari,etc, si pregatesc masa mai altfel decat in restul zilelor din an.Anul asta chiar am cumparat si un set de tacamuri mai diferit ptr. a servi masa mai elegant.Surprize din partea lui?Din pacate pana acum nu a fost diferit,au fost flori,cadouri,bani,etc,dar anul asta sper sa se schimbe,in bine.
  •  
    • 7 mesaje
    4 Feb 2009, 21:58
    3 0
    Bine ai (re)venit printre noi, admin! Am voie sa povestesc si eu, chiar daca am o varsta...nu tocmai frageda? Sper ca da, pentru ca dragostea nu are varsta... Anul trecut,pe 10 februarie, partenerul meu de viata, m-a anuntat ca, de ziua indragostitilor,in dar, voi primi o excursie surpriza. Bun, dar ce sa pun in bagaje?Mi-a raspuns ca pot pune haine de strada si groase si mai subtiri...m-a bagat, in ceata, de tot. Nu aveam nici o banuiala.In ziua de 14 februarie, ziua mult asteptata,ma vad condusa in aeroportul Henry Coanda.Trebuie sa specific ca, pana la acea data, nu zburasem niciodata(si aveam emotii). Nu am stiut incotro ne indreptam, pana nu s-a anuntat zborul de...Italia. Si, ca sa fie tacamul complet,era un zbor cu escala:)) Au urmat 4 zile de vis, in care am reusit sa vizitam multe locuri frumoase de pe meleaguri italiene: Roma, Milano,Firentze,Venetia si, pe langa toate acestea, ne-am vizitat si rudele si prietenii. A fost de vis! Anul acesta, ma multumesc cu o cina romantica si un buchet de flori;) si, mi-as dori ca toate femeile sa aibe parte de cate o surpriza, cat de mica, dar plina cu "suflet"!
  •  
    • 2 mesaje
    6 Feb 2009, 17:25
    3 0
    sunt indragostita, dar el de mine nu! nici macar nu e prietenul meu! sper ca intr-o zi sa s eindragosteasca si el de mine .. asa ca nu sarbatoresc valy day :) bla bla! ce mi-as dori sa fiu si eu ca voi, sa imi gasesc si eu pe cineva care macar sa se gandeasca la mine .. nu sa-mi ofere vacante sau alte cele, doar un tel sa-mi dea sa vada ce fac :) ma intreb oare, cat o sa mai treaca pana o sa am si eu parte de asa ceva ? si sa nu mai am o viata frustrata, plina d dezamagiri, ca iubesc un fraer care o arde cu multe femei ... imi dau seama ca il iubesc din toata inima mea si mi-e atat de drag incat mi se taie respiratia ... nu mai zic nimic ca n-are rost! :) ma bucur ca exista totusi altii fericiti
  •  
    • 8 mesaje
    7 Feb 2009, 22:15
    5 1
    Buna admin, buna intrebare pusa de tine! Eu trebuie sa va povestesc la trecut,deoarece nu o sa am un Valentine`s Day,dar ma bucur totusi ca macar daca merg putin in trecut,am amintiri placute. Anul trecut .. dupa aproximativ de 8 luni de asteptare,aveam o relatie,cu o persoana din alt oras, mi-a facut supriza. Puteti ghici ? :P O zi obisnuita,pana pe la ora 18,cand m-a sunat,si mi-a spus sa vin in parc,pentru ca ma asteapta,si spera sa nu il fac sa astepte,atat,binenteles,am crezut ca face o gluma proasta,mai ales in acea zi speciala pentru noi,si .... m-am indispus,nu imi venea sa cred,ca ii arde de astfel de glume,dupa am mers unde am stabilit,si l-am intalnit, .. waw a fost minunat, nu i-am oferit chiar o primire calda,deoarece nu imi venea sa cred,dar intr-un final,ne-am dus la hotel,s-a cazat si ... mi-a daruit zeci de cadouri,un telefon,o inima mare mare,raffaello sunt dulciurile mele preferate,si multe altele,nu imi mai amintesc acum ... Supriza cea mare nu s-a terminat aici,ci cand mi-a spus ca trebuie sa cautam chirie,pentru ca el a renuntat la tot,pentru ca sa ma vada fericita. A fost superb,a durat mai bine de un anisor aceasta poveste,dar binenteles fiecare inceput e frumos,asa a fost si al meu,anul acesta voi trai cu amintirile anului trecut,sper sa ma consolez cu atat,si sa merg mai departe. Dupa cum a spus o eva,ma bucur ca vad ca sunt unii oameni fericiti si impliniti. V-am pupat.
  •  
    • 1 mesaje
    8 Feb 2009, 12:58
    1 5
    nimic........
  •  
    • 2 mesaje
    9 Feb 2009, 17:38
    2 1
    am sa-i pregatesc o noapte calduroasa macar acum sa profite si el ca in rest e satul de noptiile reci va pup
  •  
    • 0 mesaje
    11 Feb 2009, 13:29
    0 0
    Pffffff io tot singura ca de fkre data..:-
  •  
    • 14 mesaje
    11 Feb 2009, 13:48
    2 0
    poi ce as putea sa va zic..? sa-mi descarc si eu putin sufletul..poate ma ajuta cu ceva..sunt impreuna cu prietenul meu de 3 ani..si avem o relatie frumoasa majoritatea timpului..dar exista si certuri din cauza la unele lucruri pe care alte fete le considera nesemnificative,dar care pt mine au importanta..ca de ex. unele mesaje primite de la fete cu care el a avut ocazia sa lucreze poate nici o luna de zile..si tocmai acum inainte de valentine's pe care l-am asteptat atat si anul acesta..am avut parte de o cearta..asa k din partea mea nu va mai fi asa o zi speciala cum speram sa fie..probabil o sa-i cumpar un cadou...iar din partea lui inca nu stiu nimic..am auzit ceva de o surpriza mareata ,dar nu stiu...simt asa o mare dezamagire...poate mai trece pana sambata..sper si eu,si multe fericire si iubire pt toate evele de pe acest site! sa aveti parte de o zi de neuitat!
  •  
    • 2 mesaje
    12 Feb 2009, 22:53
    0 0
    in general dragostea la barbati trece prin stomac,asa ca eu pregatesc ceva dulce si seara va continua cu multa intimitate,tandrete si romantism
  •  
    • 5 mesaje
    13 Feb 2009, 19:38
    0 0
    si eu sunt impreuna cu prietenul meu de 3ani..si eu ma mir knd au trecut,mi-a fost alaturi la bine si la rau,insa cum a mai spus o eva,nu exista relatie fara certuri..suntem gelosi aman2,dar ne iubim mult.stiu k ma iubeste si imi vrea tot binele din lume si eu lui la fel.nu pot spune k traim o iubire de basm,dar nu ma plang!asta a fost un mic "speach" :p sa incepem cu inceputul : la primul nostru valentine's day,ne-am daruit papitoaie :) eu i-am dat o inimioara de plus atunci pe care scria k il iubesc si ii si spune asta:p o are si acum bineinteles.apoi,a urmat al doilea valentine,care a fost o cina romantica,cu pizza si prajituri..ne-am pregatit-o impreuna,si pt k tot suntem la capitolul trecut,nu pot sa ma abtin sa nu va zic de surpriza care mi-a facut-o de valentinul nostru,doar al nostru!:p adika de ziua knd am facut noi 2 ani!in ziua aia m-a pacalit k tre sa astepte pe cineva la autogara,k i-a trimis cineva pachet.knd am ajuns,mi-a zis sa mergem la autocarul unde scria "piatra neamt".m-am mirat si l-am intrebat dc,pt k stiam k va primi ceva din alt oras..si a zis sa urc,k mergem pana la nush ce magazin in oras,k ne duce soferul.nu stiu cum,m-am lasat pacalita si am urcat iar el a cumparat biletele de la sofer pt piatra neamt.era pt prima oara knd mergeam la munte si mi-a zis k asta e cadoul lui de ziua noastra:)m-am simtit sooper si adevarul este ca i-a iesit surpriza.am vazut muntii,m-am [limbat cu telegondola..am facut poze..a fost soopeeeerr..eehh..si sa ajungem la valentine"s day de maine.eu i-am luat prietenului meu un set de gel de ras si lotiune dupa ras de la gillette fusion si o ceasca in forma de inimioara care zambeste:p iar pe cutia ei scrie sa fie valentinul meu.problema e ca i l-am si dat,nu m-am putut abtine..noi tinem banii impreuna si a vazut k lipsesc bani:))si mi-a zis sa nu dau banii pe prostii si pana la urma i-am aratat ce am facut :p numai puteam de nervi pt k eu voiam sa il dau maine:(:( asta este,oricum i-a placut mult ce i-am luat kiar a fost incantat.nu se astepta:)eu sper k v-ati putut inspira din relatarile mele in ceea ce priveste cadoul pt persoana iubita.si bineinteles,un "the end" fericit,cu o noapte calduroasa si plina de pasiune in 2.suna tentant si pun pariu k pe oricare l-ar incanta.evelor,succes!
  •  
    • 0 mesaje
    13 Feb 2009, 23:17
    0 1
    ci bine d voi k avetsi km sa sarbatoriti...aj vea j eo s am mkr a 10 parte din kt avetsi voi...da m bukur pt voi....poop la toti:X:*