Cu ce gresesc si unde??

  •  
    • 0 mesaje
    24 Mar 2015, 19:10
    0 0
    Cu ce gresesc si unde??
  •  
    • 5609 mesaje
    25 Mar 2015, 03:46
    3 0
    Sunt fete peste tot, trebuie doar sa le zambesti frumos, politicos si sa intrii in vorba cu ele! La servici nu ai colege tinere si singure? Daca nu, intrii in magazin si abordezi o vanzatoare tanara si fara verigheta pe deget, cu politete si zambet pe fata faci conversatie, de la o banala intrebarea pt un produs de pe raft, pana ajungi sa-i spui ca-ti place de ea si ca doresti s ao inviti la o cafea/ prajitura ...daca si ei i-ar face placere. O persoana sociabila este incercuita intotdeauna de oameni si isi face usor prieteni, tu...se pare ca esti taman pe dos, adica antisocial! Constient fiind de situatia in care esti, cred ca iti va fii mai usor sa te schimbi, sa iesi afara sa cunosti oameni noi, sa legii conversatii usoare si politicoase cu fete prin magazine, prin cunostinte comune sau chiar la biserica, daca esti credincios si mai mergi acolo. Suferinta ta are sfarsit fericit doar daca iti schimbi atitudinea azi si-ti cauti fericirea, uita-te in jur: de la colegele de servici, foste colege de scoala, vanzatoare in magazin, asistente medicale, oriunde te invarti, gasesti fete, deci, unde-i baiul? Poate observi ca nu te-am trimis la disco sau la crasma sa le cauti, nu, deci sanse sa gasesti o fata cu aceleasi preferinte sociale sunt, doar sa vrei s ate schimbi si vei reusii! Nu uita: intotdeauna zambeste si foii politicos, asta face cat 100 de complimente in fata unei fete! Este primavara, iubirile se aprind usor, florile se bucura de soare si oamenii de vremea frumoasa de afara... cumpara o floare so ofer-o unei fete care-ti place.... fara sa fii prea insistent...si vei vedea ca iti va zambii si usor -usor va lega conversatie cu tine si te va accepta in viata ei!
  •  
    • 0 mesaje
    26 Mar 2015, 05:30
    1 0
    Posibil esti f timid,si asta nu prea le place fetelor in ziua de azi.Incearca in grupul de amici,fie ei si putini,poate iti face cunostinta vre-un amic cu o fata,iesi mai mult in oras,si daca iti place o fata,fa primul pas,invit-o in oras.Nu te inchide in tine si nu te da batut,pentru fiecare exista ceva bun pus deoparte,va aparea mai devreme sau mai tarziu.Nu fi invidios pe fericirea altora,lucreaza si tu la a ta,caut-o si o vei gasi.Te pup,mult succes.
  •  
    • 0 mesaje
    27 Mar 2015, 00:46
    1 0
    Nu=ti face griji esti tanar si exista o gramada de fete pe lumea asta care inca nu au prieten ,sigur trebuie sa iti gasesti pe cineva.Poate nu te plac pentru ca te vad un fel de golanas de cartier pt ca umblii numai cu baieti.Uneori asta devine un defect ca daca umblii cu fetele ,esti afemeiat sau in cel mai rau caz ,gay,iar daca umblii cu baietii ,iar tu esti unul cuminte si nu ai treaba cu prostiile lor ,se va zice ca esti "smecher",deci,incearca sa iti faci si prietene fete,sa umblii cu grupuri mixte in asa fel in cat sa ai o imagine de adolescent mai normal zic eu:-??Ai zis ca nu frecventezi cluburile...hmm..poate este un defect pentru fetele care vor un baiat mai...nu stiu,un baiat rau cum ar zice unele,dar poate pt altele este o virtute a ta pt ca nu le ai cu noptile albe petrecute numai in club .Incearca sa ai tupeu si sa faci tu primul pas,incearca o abordare usoara ,nu insista.Succes!