Cum pot să-l uit pe omul care il iubesc cel mai mult?

  •  
    • 0 mesaje
    15 Mar 2015, 17:08
    0 0
    Cum pot să-l uit pe omul care il iubesc cel mai mult?
  •  
    • 144 mesaje
    16 Mar 2015, 00:24
    1 0
    cred ca te obsedeaza putin asa ca uita-l cat mai urgent. plangi trecutul pentru ca nu esti implinita in momentul de fata, insa situatia o sa se schimbe in bine daca mai ai putina rabdare. intre timp socializeaza cat mai mult posibil si umpleti timpul cu activitati care iti plac si te tin ocupata. nu te mai gandi la el pentru ca nu castigi nimic si iti faci rau singura, din contra fii vesela si zambeste cat mai mult. succes!
  •  
    • 5609 mesaje
    16 Mar 2015, 01:33
    1 1
    Faptul ca tu faci o obsesie din asta, este normal sa te tina prinsa cu gandul la el! Cum poti sa afirmi ca iubesti "cel mai mult" un barbat care nu are nimic pentru tine, nu a fost al tau si nici nu va fii? Asta nu-i dragoste, este OBSESIE si POSESIUNE! Trebuie sa intelegi ca barbatii nu stau de mila intr-o relatie, chiar daca tu crezi ca pe aia nu o iubeste, este doar in capul tau ideea, te minti frumos pentru ca ai vrea sa fie al tau! Din pacate, realitatea este ca EL ESTE Al ALTEIA si tu nu vrei sa accepti asta! Pana nu ai sa te maturizezi sa intelegi ca ceea ce este al alteia NU-ti apratine, vei avea de suferit! Scuza-ma, dar ai o gandire de copil razgaiat, egoist si rautacios. Trebuie sa inveti ca oamenii nu sunt marionete si nu ii poti manipula. Daca barbatul ala te iubea pe tine, era cu tine, asta ar trebuii sa-ti fie clar tie. Deci, MOVE ON! Cauta-ti un barbat pe masura, unul singur, care sa fie doar al tau! Un sfat sanatos: mai lasa prostiile si dorintele astea nesanatoase, cand cineva este intr-o relatie nu-ti baga coada, ca te ajunge randul la suferinta si vei vedea cat de nasol este! Cat priveste "el nu ma merita" cred ca nu esti constienta de realitate! Aici nu-i vorba de meritat, ca el este fericit cu alta, ci de rautatea ta de a-l avea si cum nu poti sa-l ai, spui ca nu te merita. Ai cam ajuns la vorba romaneasca "vulpea cand nu ajunge la struguri, spune ca-s acrii". Ori, te consideri si tu vreo printesa si el vreun amarastean? Mai lasa aroganta si obsesia, ca nu te ajuta cu nimic in viata. Invata sa respecti oamenii, sa le respecti dorintele si viata privata si sa-ti vezi de lungul nasului!
  •  
    • 0 mesaje
    17 Mar 2015, 00:19
    1 0
    Timpul vindeca tot prin durerea pe care ti=o creeaza!O sa il uiti,mie mi-a luat cam un an:-?? sa uit pe cineva si inca mai simt un gram de iubire pt persoana aia.Nu te indeparta de el fortat,incearca sa il faci prietenul de alta data care te ajuta ,sa te obisnuiesti iar cu el.Fa-ti alt prieten,stai cu familia ,ocupa-ti timpul cu altceva,orice,dar nu el.O sa ti se para ciudat ,dar eu am uitat de el prin simplul fapt ca imi era frica de un examen,nici n-am observat ca nu ma mai gandeam la el pana cand am dat de el pe strada...