Cum pot sa-mi dau seama daca ma iubeste cu adevarat???? sunt di

  •  
    • 0 mesaje
    2 Ian 2009, 00:17
    1 0
    Cum pot sa-mi dau seama daca ma iubeste cu adevarat???? sunt disperata:(
  •  
    • 420 mesaje
    2 Ian 2009, 00:29
    1 0
    nu prea stiu ce sa zic ..nu am varsta ta cu siguranta si nu as vrea sa iti scriu doar asa ca sa ma bag in seama dar parerea mea e ca intervenit rutina cred eu ..ar trebui sa vb .mai des ,sa va spuneti unul altuia ce aveti pee suflet!cat despre chestia ca nu iti poti inchipui viata fara el..nu ar trebui sa gandesti asa tind sa cred ca esti destul de matura sa poti sta pe picioarele tale nu?din mesajul tau reiese ca esti foarte dependenta de el ceea ce nu e atat de bine pt tine mai ales!
  •  
    • 32 mesaje
    2 Ian 2009, 01:36
    1 0
    Are dreptate lia.Gandeste`te ca totusi sunt 5 ani de cand voi doi sunteti impreuna.A intervenit rutina intre voi.Uita`te spre exemplu la doi oameni care sunt casatoriti:ii mai vezi u giugiulindu`se toata ziua?Nu...Asta nu inseamna ca ei nu se mai iubesc...se iubesc...dar ...nu mai au timp si poate nici chef de jocuri de indragostiti....In cazu` tau..poate ca tu ii acorzi prea multa atentie...ia incearca o zii sa fii mai indiferenta...adik...spre exemplu...cand te suna...sa pari asa plictisita,fara chef:ia sa vezi ca o sa inceapa:iubita,ce-ai?Ce-ai patit?si tu...:nk....Si el:poi cum nk????Ma rog,ideea este ca o sa devina foarte interesat de ceea ce ai tu,ce este cu tine schimbat.Atata timp cat esti mai indiferenta(dar nici foarte mult,ca dup`aia dai in altceva) o sa vezi k o sa moara de tine.Pwp si sper ca ti-am fost de folos.!
  •  
    • 0 mesaje
    2 Ian 2009, 01:43
    0 0
    incearca sa analizezi obiektiv sentimentele tale:il iubesti ku adevarat sau e doar o autosugestie. daca e varianta a 2.atunci trebuie sa skapi de relatia asta de deprindere,ca vor fi in viitor probleme.te vei pliktisi.si il vei invinovati pe el. dar daca e prima varianta staruiete sa mentii flakara dragostei in relatia ta,cine daca nu femeia. el va aprecia si va pretui