Cum sa fac sa se indragosteasca din nou de mine?! sunt disperat

  •  
    • 0 mesaje
    26 Ian 2008, 01:13
    0 0
    Cum sa fac sa se indragosteasca din nou de mine?! sunt disperat!!!
  •  
    • 6273 mesaje
    26 Ian 2008, 01:21
    1 1
    Eheeeeeeeeeee, cred ca ai gresit-o rau de tot de spune ea ca nu mai poate iubi.
  •  
    • 3 mesaje
    26 Ian 2008, 02:04
    0 1
    SURPRINDE-O CU MULTA MULTA IUBIRE SI FA TOT CEEA CE EI II PLACE SI O SA VEZI CA VA DA REZULTATE BUNE MULT SUCCES
  •  
    • 0 mesaje
    26 Ian 2008, 02:09
    0 0
    Ea singura a spus ca teai schimbat, dar trebuie sa intelegi ca aceste schimbari in partea pozitiva trebuie sa ramina si dupa cele 3 luni de "proba". Principalul e ca tiai dat seama ca ai gresit si ca te corectezi,vei vedea va fi totul bine.Ce-ti pot ura: Dragoste si intelegere
  •  
    • 0 mesaje
    26 Ian 2008, 02:15
    0 0
    i-ai gesit undeva incearca sa repari acolo unde ai gresit si totul va fi ca la inceput
  •  
    • 650 mesaje
    26 Ian 2008, 02:52
    0 0
    buna seara! eu cred ca ai mari sanse sa-ti recuceresti sotia. important e ca ti-ai recunoscut gresala. iti tin pumnii!
  •  
    • 1 mesaje
    26 Ian 2008, 09:40
    0 0
    Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata... Ca sa fie totul bine, incearca sa te comporti asa cum esti tu cu adevarat, fara rautati gratuite, cum ai facut in trecut, dar si fara exces de zel, ca nici acela nu e bun. Fii tu insuti, iubeste-o asa cum iti spune inima si nu te sfii sa ii demonstrezi asta in fiecare zi, nu este o dovada de slabiciune, ci dimpotriva! Numai asa casnicia voastra are sorti de izbanda pe termen lung. Succes!
  •  
    • 366 mesaje
    26 Ian 2008, 09:52
    0 0
    Salut!Citind ,stateam pe ganduri oare ce te-a determinat sa te comporti cu ea urat???Doi oameni cand se iubesc si se casatoresc,este pentru ca se respecta siiubesc si nu pot trai unul fara altul;sau sant demodata??? serios m-ai pus pe ganduri.acum s-o intelegi,pune-te in locul ei,si in 6-8 ani totusi o cunosti cat de cat-si gandeste cu capul ei.Ai avea incredere?chiar iubind ,nu ai fi dezamagita,pierduta si pessimista??? este frumos ca ai recunoscut,si sa speram ca pe undeva in coltul inimii(chiar daca cu logica inca nu indrazneste)si te crede,ai sanse.DAR:v-a trebui sa te schimbi urgent si definitiv,ca dacanu te tii de cuvant..povestea s-a terminat.fa-i curte,iubeste-o,fii atent ,si arata ce simti,nu fi incuiat.MArea problema a barbatilor cand si-au cucerit femeia,cred ca nu mai trebuie sa faca nimic pentru ea,ca vine totul de la sine.Nu este asa.femeia are nevoie de iubire ,intelegere,dragoste exact ca la inceput.Si nu este mai frumos??o armonie totala?iti tin pumnii!
  •  
    • 7 mesaje
    26 Ian 2008, 11:54
    0 0
    Bine ai venit pe "Sfaturi eva"!Ma bucur ca, sotia ta, s-a trezit si incearca sa te puna la punct, pentru ca, orice femeie merita, in primul rand respect, iar daca mai este si sotie, merita toata dragostea si respectul barbatului.Daca ai realizat ca i-ai facut rau si te-ai purtat urat, inseamna ca, in constiinta ta, s-a produs un razboi si o schimbare, ceea ce este un lucru bun. Cu toate ca eu nu prea cred in minuni,cred ca, daca vei reusi sa te porti impecabil aceste trei luni, ai sanse mari sa-ti pastrezi sotia.Daca a acceptat aceasta perioada de proba, ti-a dat o sansa, de care te sfatuiesc sa profiti, iar faptul ca nu iti poate garanta nimic, este, iar un semn bun, semn ca inca se mai poate... Sa speram ca ceea ce te-a determinat sa o faci sa se razgandeasca este dragoste si nu durerea unui razboi pierdut!Daca iti cunosti greselile, daca cunosti gusturile si pretentiile sotiei tale, ar trebui sa-ti fie foarte usor sa o recuceresti, mai cu seama ca ea te iubeste si spera sa te schimbi in bine,daca a acceptat cele trei luni de convietuire cu tine.Totul depinde numai de tine! Iti doresc succes si te asteptam sa ne spui cum se finalizeaza aceasta intelegere! Sper sa fie bine pentru amandoi!
  •  
    • 1 mesaje
    26 Ian 2008, 12:14
    0 0
    este de apreciat ca ai curajul sa recunosti ca ai gresit,la inceputul oricarei relatii este fff frumos de ce?pt ca atunci ambii parteneri isi doresc sa fie impreuna,sa nu cumva sa se desparta,isi arata iubirea,dupa o perioada de timp...ceva nu mai functioneaza si asta doar pt ca noi oamenii avem impresia ca persoana respectiva e a noastra si nu va mai pleca,total gresit cu totii avem nevoie de afectiune,intelegere,sprijin etc chiar daca anii trec noi trebuie sa stim sa facem in continuare persoana cu care suntem sa se simta la fel de bine Tu trebuie sa faci lucrurile pe care le faceai candva,mici surprize,spune-i "te iubesc"cand nu se asteapta,pregateste o seara romantica......cucereste-o din nou si sa ai grija sa nu te mai porti cum nu trebuie, sper sa reusesti sa reaprinzi dragostea
  •  
    • 31 mesaje
    26 Ian 2008, 12:32
    0 0
    faptul ca ai avut curajul sa recunosti ca ai gresit ..e un prim pas. stii ce nu inteleg eu totusi? de ce voi barbatii nu le aratati sotiilor voastre ca le iubiti si nu stiti sa le apreciati atunci cand le aveti langa voi...si va treziti doar cand exista riscul unei despartiri sau cand le pierdeti? incearca sa iti exteriorizezi iubirea...sa ii arati ca tii la ea si ca iti pasa. sa nu fii fals pentru ca ea isi va da seama si nu o sa poti sa falsezi la infinit. poate ar trebui sa fi asa cum ai fost la inceput...sa redescoperi in interiorul tau acea persoana de care ea s-a indragostit acum 8 ani. fii cald, romantic... oricum...trebuie sa ai rabdare pentru ca o sa dureze ceva timp pana cand ea va recapata increderea in tine. surprinde-o in fiecare zi cu ceva nou...ceva placut. multa bafta :)
  •  
    26 Ian 2008, 13:21
    0 0
    Inseamna ca ai dat-o-n bara rau de tot! Are dreptate sa se poarte asa! E foarte bine ca-ti recunosti greselile si ca incerci sa te schimbi; problema este: ramai schimbat doar in cele trei luni sau renunti la comportamentul tau urat pentru totdeauna??? Oricine merita a doua sansa dar daca nu stii sa o fructifici...a treia nu o mai vezi!!!! Asa ca ...mare grija cum te porti! Cum sa faci? Sa redevii cel de care s-a indragostiti sotia ta; sa se simta ocrotita, iubita, inteleasa si ... totul va reintra pe fagasul normal. Totul depinde de tine! Succes!
  •  
    • 0 mesaje
    26 Ian 2008, 15:02
    0 0
    trebuie sa-i dovedesti ca te-ai schimbat fi u insati trebuie sa-i arati ce mult o iubesti si ce ai fi in stare ptr ea.fa si u munca ei spala fa curat,gateste astfel va vedea ca apreciezi ceea ce face ea ptr tine fi iubitor si sper sa te ierte si altadata ai grija cum te comporti cu ea ptr k intr-o casnicie trebuie sa fie armonie si fericire nu lupte intre sexe cine e cocosu sau gaina k?