Cum sa ma despart de el daca ma ameninta ca se omoara?

  •  
    • 0 mesaje
    8 Iul 2015, 20:05
    0 1
    Cum sa ma despart de el daca ma ameninta ca se omoara?
  •  
    • 0 mesaje
    9 Iul 2015, 02:50
    1 0
    Pai incearca s-a mai vorbesti cu el si sa îi explici ca mai exista si alte fete care o sa il iubeasca mai mult ca tine, sau poti sa aplici tehnica aceea cu "nu tu esti de vina ci eu" pentru ca pana la urma nu cred ca vrei sa ai remuscari toata viata daca se omoara. Sper ca te-am ajutat. Paaa ;-)
  •  
    • 7959 mesaje
    9 Iul 2015, 18:58
    1 0
    Viata ta iti apartine, deciziile pe care le iei le iei doar pentru ca asa crezi tu, deci pentru tine. A ajuns un flagel sinuciderea in zilele noastre, nu poti stii daca vorbeste serios sau e doar santaj sentimental din partea lui. Realizezi ca nu are toate tiglele pe casa, nu? Nu stiu varsta voastra, dar azi si copii si adulti deopotriva se pot sinucide. Tu nu poti sta cu el sub amenintarea asta sau doar pentru ea, cu el nu poti vorbii ca oricum nu pricepe. Incearca sa vorbesti cu prietenii lui, cu parintii lui poate. Orice s-ar intampla poarta-te frumos si cu manusi si indeparteaza-te incet, eschiveaza-te de la cate o intalnire, rareste discutiile cu el pe telefon, facebook sau pe unde mai vorbiti voi. In timp se va plictisi si el, tu sa ai rabdare. Indiferent ce se va intampla, tu purtandu-te cu tact cu el sa nu te simti vinovata, problema e la el si nu stie cum s-o gestioneze. O miscare brutala il poate dezechilibra oricand, daca tii la el trebuie mult tact si calm. Daca nu se ivea tipul asta te mai desparteai de primul?
  •  
    • 5609 mesaje
    11 Iul 2015, 05:22
    1 0
    Baiatul asta are o problema serioasa la cap! Faptul ca vrea sa te tina cu forta langa el, inseamna ca vrea sa te posede, sa fii a lui, nu inseamna ca te si iubeste. cand iubesti pe cineva nu vrei sa-l faci sa sufere, ca atare, nu-l tii cu forta langa tine. Fugii fetita departe de baiatul asta, acum te domina cu vorba si cu amenintarea asta si curand (mai ales daca accepti s ate casatoresti cu el) te va domina cu bataia. Asemenea oameni sunt bolnavi pshic! rupe relatia si fugi cat poti de departe, este bolnav de gelozie si de posesiune, te vrea alui cu orice pret si de aici amenintarile lui. Nu s eva intampla nimic, ameninta-l ca te plangi la politie daca nu te lasa in pace, si taie-i toate legaturile cu tine ca sa poti scapa de el. evita locurile frecventate cu el inainte si evita sa-i raspunzi la telefon, email sau orice site de socializare.