Cum sa scap de gura dusmanilor?!?! AJUTATI`MA VA ROG ... REPEDE

  •  
    • 1 mesaje
    25 Aug 2008, 02:18
    1 0
    Cum sa scap de gura dusmanilor?!?! AJUTATI`MA VA ROG ... REPEDE!!!
  •  
    • 276 mesaje
    25 Aug 2008, 02:40
    0 1
    Pai e km dificila situatia avand in vedere ca nu ai fost virgina cand ai intretinut rel sexuale cu el...poti sa faci in asa fel incat sa te puna fata in fata cu "lumea" si sa dezminti tot... Si nu stiu parerea mea este ca dak te iubeste si intradevar te cunoaste cum esti cu cu adevarat ...Te va crede pe tine...:*Uite de asta ma pastrez eu :D Ca sa nu aud reprosuri de la barbatamiu....La mn in familie e cam asa ...Ma f*** ,ma iei de nevasta :D ...Cred ca e demodat dar e mai bn asa...:* pooop:)
  •  
    • 4 mesaje
    25 Aug 2008, 03:17
    2 0
    Mi se pare ce-a mai mare prosie TU NU TREBIE SA DEMONSTREZI NIMIC LA NIMENI,si mie si s-a intamplat la fel,la fel ca tine insa i-am zis fostului meu iubit cu care eram atunci ca sa aleaga ma crede pe mine sau pe ei si ma crezut pe mine,tu trebuie sa faci la fel spunei ca nu e adevarat si ca nu minti,daca te iubeste cum zice are incredere in tine si te crede iar chestia cu o sapt mi se pare cea mai mare prostie,ce-ar vrea sa-i demonstrez?Gandeste ce ti-am zis!!!!!!Sper sa iei decizia corecta.
  •  
    • 2 mesaje
    25 Aug 2008, 04:44
    0 0
    bv cristinutza,ai dreptate,asa e daca te iubeste cum spune nu are nevoie de nici o dovada,spunei ca singura dovada pe care o ai este privirea ta atat si daca nu te crede...nushh cum sa spun dar asta nu e iiubire,,,ori cu gura lumii ori cu tine(pers cel iubeste)...bafta....treaba cu o saptamana e cea mai mare tampenie care am auzit-o pana acum pe bune,sper ca nu te-am jignit cu ceva....pooooop
  •  
    • 8 mesaje
    25 Aug 2008, 10:42
    3 0
    Cred ca situatia asta e una pe care o poti intoarce in favoarea ta.Scuza-ma ca te intreb,dar el este iubitul sau judecatorul tau?Nu inteleg cum de-i permiti sa te acuze pe baza unor vorbe?Daca as fi in locul tau i-as cere sa aleaga intre a ramane cu lumea pe care o crede si a merge mai departe alaturi de mine. Cred ca acest asa-zis iubit nu te merita si ar fi de preferat sa te intrebi daca iti doresti alaturi un om care nu are incredere in tine dar are incredere in straini,sau ti-ai dori un barbat care sa-si stabileasca concret prioritatile in fata lumii. Asta nu e relatie,ci doar o revelatie a placerii de te chinui pe tine folosindu-se de vorbele lumii...asta daca exista cu adevarat. Daca te mai acuza macar o data ,eu zic sa-i intorci spatele si sa-ti vezi de viata ta.Inlume exista multi ipocriti ca el dar mai exista si exceptii. Mult succes.
  •  
    • 3 mesaje
    25 Aug 2008, 13:15
    1 0
    ....daca e cu ultimatumuri inseamna ca nu tine la tine deloc....ar fi trebuit sa te creada!!!.....sunt foarte multi baieti care zic aiurea ca s-au culcat cu cutare tipa numai ca sa se dea mari in fata prietenilor sau sa va vada despartiti din invidie: daca la el nu te uiti atunci va face in asa fel incat nimeni sa nu se uite la tine!!!....si uite asa te trezesti ca auzi ca x sau y spun cuvinte urate la dresa ta si zic ca au fost cu tine desi nu te-au atins nici macar cu un deget!!!:))).....de obicei asta fac barbatii fara caracter, canaliile, cei care nu sunt in stare sa lege doua cuvinte in fata unei fete, barbati care pot fi considerati prin atitudinea lor "parasute"!!!....nu esti singura fata care a patit asa ceva si nu vei fi nici ultima pentru ca tot timpul vor fi barbati care vor minti pt o imagine cool in fata pritenilor lor!!!.....ai grija de tine si fruntea sus....barbatul care te iubeste nu te imbraca in sac si nici nu te tine in casa ....te iubeste asa cum esti ....stii ce vreau sa-ti spun!!!
  •  
    • 0 mesaje
    25 Aug 2008, 13:26
    0 0
    draga mea, inseamna ca nu te pretuieste. Sa stii ca oricate demonstratii i-ai face, el tot la parerea lui va ramane si la cea mai mica barfa suspiciunile vor reapare. Eu cred ca ar trebui sa-i dai cu piciorul, iar daca tine la tine se va reintoarce, daca nu, inseamna ca nu te-a meritat. Baieti sunt si tu trebuie sa-l gasesti pe cel potrivit tie cu care sa te intelegi si sa te respecte. Daca el vrea o virgina, asta e! prin demonstratie nu-i vei schimba parerea! si cum ai putea sa-i demonstrezi, intr-o saptamana? sa fim seriosi, te agiti degeaba. demonstratia cere timp si asta presupune fidelitate din partea ta, daca o merita!
  •  
    • 0 mesaje
    25 Aug 2008, 15:02
    0 0
    Gura lumii nu o poti astupa! Pai nu cred ca-i poti demonstra!
  •  
    • 3 mesaje
    25 Aug 2008, 22:44
    0 0
    nu stiu cum iai putea demonstra.dar el daca te iubeste eu cred ca trebuie sa te creada pe tine.sau cauta motive???cea mai buna metoda este sa vorbiti despre asta.sa lamuriti situatia.ori te crede ori...:(( poop si bafta.astept vesti bune:))ok??