Il iubesc pe actualul,nu pot sta fara el...dar fostul e tot ce a

  •  
    • 0 mesaje
    28 Aug 2014, 04:28
    0 0
    Il iubesc pe actualul,nu pot sta fara el...dar fostul e tot ce am avut mai bun pe lumea asta..:( Complicat..
  •  
    • 0 mesaje
    28 Aug 2014, 11:41
    0 0
    Aș începe prin ați spune că tu nu știi de fapt ce simți și ce ai simțit pe perioada de când te-ai despărțit de el, încercând să găsești refugiul în brațele altui bărbat. Este evident că acolo unde există încă sentimente, amintiri, feelinguri puternice trebuie să lași timpul să ”vindece” totul, ori tu ce ai făcut? Ai crezut că fericirea se găsește la un ”necunoscut”? Asta e de fapt iluzia vieții, iluzia realității, încă o dovadă că în om nu există legătură minte-suflet, se acționează mai mult cu mintea, cu setul de principii, nu se gândește la ”rece”... de aceea ai ajuns în această situație. Tu singură ți-ai creat telenovela asta, tu singură vrei să rămâi în ea și ni te plângi pe forum? AI rupt relația cu fostul las-o ruptă? Îi știi situația, de ce te mai legi la cap dacă nu te ”doare”? Știi foarte bine că sentimentele sunt sentimente, ok, dar să ai sentimente pentru o persoană care este viciată din cap până în picioare, nu are pic de ambiție și face ce ai zis tu că face? Sfatul meu este să gândești la rece problema și să balansezi situația, văzând ce este de făcut mai bun, ori să continui telenovela asta, ori să tinzi să eviți acest context, care pare că nu mai ia sfârșit și pare că nu te lasă să trăiești. Există o vorbă la români: ”unde am scuipat, nu mai calc”...sau ceva de genul. Gândește-te bine!
  •  
    • 0 mesaje
    28 Aug 2014, 18:34
    0 0
    Buna.. inteleg ca nu vreti sa inselatii dar tu o faci deja.. pastrand o legatura intima(presupun ca actualul nu stie,altfel ai putea vorbi deschis cu el,corect asa ar fi.Tie iti va fi mai usor sa iei o hotarare,exprima sentimentele tale,eu cred ca esti nemultumita de relatia actuala,un an jum.cu acest barbat nu trece asa usor. Incearca.. daca vrei sa pastrezi relatia.)Legatura cu fostul tau iubit,iubind alta persoana si pastrand o relatie cu o persoana la care doar tii, te minti pe tine crezand ca vei fi multumita de relatia cu actualul,daca era asa nu te gandeai sa ii pui capat si sa incerci cu cel pe care chiar il iubesti,sau crezi ca inca il iubesti din cauza ca daca chiar l-ai fi iubit nu exista actualul.. sau crezi ca e mai putin gresit sa fi cu o persoana cu care iti este acum bine chiar daca nu esti multumita. Crezi in sinea ta ca ai incerca sa iti faci o noua relatie cu o persoana pe care ai iubit-o?! Nu uita ca timpul isi pune mereu amprenta poate la o noua incercare cu fostul o sa fi dezamagita,poate o sa fi fericita.. poate ca mai devreme sau mai tarziu o sa iti para rau. Important este sa poti fi multumita tu de relatia pe care vrei sa o ai,gaseste-ti linistea,comunicarea e foarte importanta. Vorbeste deschis despre ce te face sa simti fiecare pas in relatiile pe care vrei sa le ai. Ascultale si lor parerile.. si vezi in raspunsul lor daca merita sau nu.
  •  
    • 0 mesaje
    31 Aug 2014, 03:58
    0 0
    Si eu am fost cu primul meu prieten vreun an.. acum sunt cu actualul de 1 an si 4 luni.. si sincer ma mai gandesc la primul pt ca intr-adevar l-am iubit si chiar am suferit sa zic asa dupa el..caci el ma parasise. Si pe actualul il iubesc foarte mult. Ceea ce vreau sa spun este ca mai bine sa ramai cu cel cu care esti acum..asa trebuie pur si simplu sa fie! Ceea ce a fost in trecut..a trecut iar daca asa a fost sa fie, sa va despartiti adica, asa a fost. Mai ales ca ai si spus ca a cazut prada viciilor alora.. Increde-te in tine si stai cu cel cu care esti acum, daca il iubesti. Cred ca atunci cand te gandesti la fostul, te doare..dar apoi cand imediat te gandesti la actualul, devii din nou bine. Cel putin mie mi se intampla asa...