M-a inselat, drept urmare ne-am despartit, dar desi a trecut un

  •  
    • 0 mesaje
    17 Feb 2015, 13:14
    0 0
    M-a inselat, drept urmare ne-am despartit, dar desi a trecut un an de atunci eu nu il po uita.Ce pot face?
  •  
    • 12208 mesaje
    17 Feb 2015, 15:04
    2 0
    sa iti continui viata cat mai frumos !ocupate de tine insati mai mult , fa un curs de ce iti place tie , engleza , actorie , desen , orice care sa iti capteze interesul ,mergi la sala ,fa plimbari interesante , mergi la expozitii, la teatru ....citeste carti interesante ; nu te mai inanlesti cu timpul asta liber , profita de el !
  •  
    • 144 mesaje
    17 Feb 2015, 16:42
    2 0
    cum ti-am scris si in mesajul privat, lasa trecutul in urma si traieste in prezent. iesi cat mai mult din casa, socializeaza si ocupa-ti timpul cu lucruri care iti plac si nu te mai gandi la el pt ca iti faci rau singura.
  •  
    • 5609 mesaje
    18 Feb 2015, 03:00
    2 0
    Incearca sa nu mai faci o obsesie din asta! Tu esti cea care in subconstient nu poti accepta despartirea, de aici obsesia pentru el. Accepta realitatea si il vei uita! Cauta-ti pe altcineva! Tine-ti mintea ocupata si il vei uita, citeste, invata, fa lucruri care te solicita mental... si il vei uita!
  •  
    • 4 mesaje
    20 Feb 2015, 17:26
    0 0
    Cred ca ar trebui sa pastrezi o amintire frumoasa asupra partilor bune ale relatiei si sa privesti experienta pe care ai avut-o ca pe una care te va ajuta in relatiile viitoare. Sigur, te ajuta foarte mult sa iti indrepti atentia in alta parte, la activitati pe care le poti face pentru a te simti mai relaxata sau mai implinita, dar cred ca ai auzit sfatul asta deja; si poate ca faptul ca inca mai speri ca relatia sa se reia te impiedica sa treci peste si sa o lasi in urma. Si eu am fost inselata si am continuat cu relatia, insa mi-am dat seama ca nu pot uita si ca este o amintire dureroasa care revine de fiecare data cand ceva merge gresit. Cred ca este posibil ca o relatie sa mearga si dupa o infidelitate, dar aminteste-ti ca la momentul respectiv nu ai putut trece peste acest lucru si ai decis ca nu poti trai cu asa ceva, si gandeste-te ca, daca ai relua relatia, sentimentul acela ar reveni constant, iar rezultatul final va fi probabil tot despartirea. Nu e nevoie ca partenerul sa te insele iar ca sa-ti amintesti cum te-ai simtit cand ai fost inselata, e de ajuns un moment in care da dovada de egoism sau un moment de gelozie nejustificata din partea lui sau poate chiar o scena in care iti da tie motive de gelozie pentru ca amintirea sa revina. Sunt situatii in care se poate trece peste, sau persoane care o pot face, insa daca nu ai putut din prima nu ai face dect sa iti prelungesti chinul. Cand vei fi gata sa accepti ca relatia s-a incheiat, cu siguranta ca vei trece peste. Nu e usor si poate nu vei reusi din prim, dar continua sa incerci, sa te distragi. Daca il vezi destul de des fiindca face parte din cercul tau de prieteni sau daca ii urmaresti constant activitatea in retelele de socializare, aminteste-ti ca toate astea nu fac decat sa iti ingreuneze treaba. Nu spun ca trebuie sa te ascunzi dupa masini, copaci sau rafturile de la supermarket cand il vezi, insa incearca sa te gandesti mai mult la tine, incearca sa te vezi in viitor inconjurata de prieteni si facand lucruri care iti plac si sa te gandesti mai putin la cum a fost, cum ar fi fost sau cum ar putea fi reatia voastra