Merita sa ierti daca ai fost mintita sau inselala?

  •  
    • 0 mesaje
    24 Apr 2014, 17:04
    0 0
    Merita sa ierti daca ai fost mintita sau inselala?
  •  
    • 45 mesaje
    24 Apr 2014, 17:27
    1 0
    La ce bun sa revii inapoi la durerea care a fost?Zici ca te-a mintit si probabil si te-a inselat/Te mai intreb o data, la ce bun?Daca v-ati despartit inseamna ca au fost motive si nu are rost sa calci pe aceeasi grebla.Dai o sansa baiatului care vine in viata ta, nu ai de unde sa stii ca nu il vei iubi niciodata, fiindca femeia iubita iubeste. Si daca vrei sa fii fericita incearca sa primesti atentia baiatului prezent in viata ta, fiindca ai toate sansele sa te faca fericita. Insa, daca incerci sa te intorci , cel mai probabil poate sa fie bine primele saptamini sau poate o luna, iar mai apoi iarasi va reveni la relatia toxica care ati avut-o.Gandeste-te bine daca vei avea puterea si rabdarea sa treci din nou prin ce ai mai trecut. Si iti zic, din propria experienta, ca totul se uita, sa nu crezi ca nu il vei uita.Iubesti, dar mai apoi, trecind anii , il uiti si iti dai seama ca totul a fost spre bine, fiindca Dumnezeu ne rezerva doar cei mai bun. Nu-i neaparat sa te cuplezi indata cu baiatul nou, insa dai o sansa viitorului tau sa se dezvolte si uita trecutul.Trecutul in trecut ramine.Sper sa faci alegerea corecta.
  •  
    • 5609 mesaje
    24 Apr 2014, 18:06
    1 0
    Cauta-ti un al 3-lea, pe care sa-l iubesti si sa-l respecti. Nu merita sa stai intr-o relatie daca nu ai sentimente puternice de dragoste pentru celalalt si nici nu receptionezi aceeasi dragoste. Prostia pe care o faci, e sa mergi mai departe in virtutea fapului ca nu-l mai iubesti, te tii ocupata si nefericita. Fa-te libera si deschide usa unei dragosti adevarate! Fa-te libera pentru unul care te merita! Nu sta intr-o relatie de mila sau de plictiseala, ca pierzi timp pretios! Categoric nu, nici primul nici al doilea!
  •  
    • 26 mesaje
    24 Apr 2014, 18:34
    1 0
    Pentru moment, ce ar fi sa stai putin singura? Cat sa iti faci ordine in ceea ce simti.Trebuie sa te gandesti: daca te intorci la fostul, o sa poti sa stai cu el, stiind ca el te-a mintit? O sa fii cu adevarat fericita? O sa poti sa stai linistita in fiecare zi, stiind ca el nu te minte iar? Cu al doilea baiat, poti sa tii legatura, cine stie, poate la un moment dat o sa simti ceva pentru el, dar nu accepta o relatie cu el, pentru ca el te place. Trebuie sa simti si tu ceva pentru el. Si mai ales, daca vrei sa incepi o relatie cu el, sa nu o faci doar pentru a-l inlocui pe fostul, pentru ca multe persoane dupa ce se despart de partener, se refugiaza in bratele altor persoane, iar cu timpul, se ranesc atat pe ei insasi cat si pe partener.
  •  
    • 148 mesaje
    24 Apr 2014, 20:39
    0 0
    de ce sa nu-l iubesti daca nu te face sa suferi ? incearca sa-l privesti altfel decat pe celalalt si vei vedea de ce nu trebuie sa te intorci la el !!!! deschide-ti mintea si lasa aceasta persoana sa incerce sa -ti capteze atentia !
  •  
    • 0 mesaje
    24 Apr 2014, 23:10
    2 0
    Ca sa-ti raspund scurt si la obiect la intrebarea din titlu, raspunsul este clar NU. Te-a inselat? Sigur o va mai face stiind ca-l iubesti si daca il ierti, il vei ierta si alta data.Pe asta mizeaza. Daca pe amic nu-l iubesti, cauta-ti un al treilea care sa te faca sa simti fiorii iubirii. Nu trebuie sa ramai cu un barbat pe care nu-l iubesti dar nici sa revii langa unul care nu te iubeste si nu te respecta.
  •  
    • 248 mesaje
    25 Apr 2014, 16:13
    1 0
    Daca iti place sa suferi, nu ai de cat sa te intorci la el!Este foarte simplu!