nu mai suport.prietenii astia sunt dusmani!

  •  
    • 0 mesaje
    25 Oct 2010, 21:44
    0 2
    nu mai suport.prietenii astia sunt dusmani!
  •  
    25 Oct 2010, 21:56
    0 0
    greu..... daca ii crezi prieteni trebuie sa ii accepti asa buni rai...daca te-a suparat ceva nu inseamna ca nu iti mai sunt prieteni...daca te-a intepat un spin nu trebuie sa urasti toti trandafirii...cu bune si rele...rele si bune asa sunt prietenii...si e fb sa ai pe cineva langa tine...asa rau cum e...:)
  •  
    • 102 mesaje
    25 Oct 2010, 22:11
    0 0
    sunt de acord cu eva de mai sus ar trebui sa te gandesti mai bine daca tu le-ai gresit cu ceva lor....ptr ca noua nu ne explici de ce ieri iti erau prieteni si azi dusmani,dar poate ai si tu dreptatea ta,uite eu de exemplu nu ca m-as lauda dar aici in spania am avut posibilitate sa ajut multi oameni (ma refer cu locul de munca)si n-am luat nici un comision,dar am avut o bafta de asa prieteni toti m-au folosit cat au avut nevoie toti imi erau aproape dar cum s-au vazut pe picioarele lor m-au barfit si nici nu ma baga in seama si eu stiu ca nu le-am gresit cu nimic si nici nu i-am barfit cum au facut-o ei.....si poate au fost momente cand si eu am avut nevoie de un sprijin dar sincer nimeni nu mi-a intins nici o mana chiar nici rudele....cred ca-i roade invidia asa ca reflectea-za mai bine daca le-ai gresit cu ceva fa tot posibilul sa repari daca nu da-i naibii de prieteni (scuza-ti experesia)ptr ca unii stiu numai sa profite,asa ca capul sus si alta data ai grija cand iti faci prieteni bafta in tot ceea ce faci
  •  
    • 172 mesaje
    25 Oct 2010, 22:13
    0 1
    Nu stiu care e motivul pentru care crezi ca toti prietenii iti sunt dusmani?!Nu se poate ca de la o zi la alta sa ramai fara prieteni.Ceva s-a intamplat sau tu ai facut ceva.Esti singura pentru ca tu ai ales aceasta strada,tu nu vrei sa te mai intorci la gasca ta.Sa-ti faci prieteni e destul de greu si prietenii se fac in timp,implica ani de cunoastere pana a putea numi o persoana prieten.Si daca nici cu noua gasca nu ai sa te intelegi?Te-ai gandit?Ai sa fii o viata intreaga in cautare de cunostinte caci prieteni nu ai sa reusesti niciodata sa-ti faci.Poate ca si acum ii doare ca nu esti cu ei,dar cea care sufera cel mai tare pt.ambitia asta esti tu pentru ca te trezesti singura si nu e bine.Poate ca ar trebui sa ne dai un pic de amanunte de ce te-ai rupt de gasca ta si poate ca te ajutam sa te impaci cu ei si sa-i intelegi si sa te faci inteleasa.Sa-ti fie bine.
  •  
    • 18 mesaje
    26 Oct 2010, 17:08
    1 0
    Buna!! Pai acum dc nu mai ai p nimeni? C ai facut? Pt k sg ai facut cva d ei nu t mai considera pr lor.. Ori ei ti-au gresit d u nu vrei s mai fi in gasca lor. Daca e asa incearca s pui in balanta momentele placute dn viata voastra si momentele mai putin neplacute si vezi in care parte se inclina mai mult balanta :P .. dak e partea buna inseamna k ati trecut prin multe impreuna si nu ar fi bn k dintr-o prostie poate prietenia voastra s ia sfarsit... Tine minte o prietenie se construieste f greu si se bazeaza p incredere,sinceritate si iubire e mult d lucru k s iti faci un prieten p kre s in poti numi prieten in adev sens al cuvantului insa e f usor k aceasta prietenie s se destrame in mai putin d 1 min :| ... Eu am fost in multe grupuri d pr cei dn generala,apoi aia d l liceu,d l verisoara mea...insa niciuna nu sa comparat q gasca d l bloc :D cei q care am copilarit,ne cunoastem d mici toate defectele dar si calitatile...q ei am petrecut momente frum impreuna[aniversari,revelioane,petreceri etc.],am pierdut nopti d vara p afara si zile d iarna jucandune k niste copii desi am trecut d mult d acea etapa :P insa am avut si clipe in kre ne certam,ne injuram chiar ne spuneam vb kre ne raneau :(,ne spuneam k ne uram,k d azi inainte nu ne vom mai vb ne vom preface k nu ne cunoastem insa toate astea erau vorbe a 2-a zi ne intalneam l scara si imparteam acelas suc,punga d seminte... Realizam q toti k am trecut prin clipe si mai grele in kre prietenia noastra era p muchie d cutit,k au fost lucruri si mai grave kre nu au reusit s ne desparta j n-o s-o faca nici iesirea noastra,prostiile noastre... T sfatuiesc s vb q ei s va rezolvati problema cu calmitate,s fiti sinceri spunele c te-a deranjat sau dak ai gresit u cere-le iertare pt k nu se merita s iti pierzi prietenii dn orgoliu ;) Crede-ma k s iti faci o noua gasca iti trebuie mult timp,trebuie s aveti lucruri in comun,chiesti kre s va placa s le faceti impreuna insa cel mai important sa-i cunosti ;) asa cum cred k se intampla q gasca ta :)