Nu pot avea relatii intime cu el(partea 2)

  •  
    22 Feb 2015, 19:53
    0 0
    Nu pot avea relatii intime cu el(partea 2)
  •  
    • 9 mesaje
    23 Feb 2015, 00:43
    0 0
    Poate ar fi bine sa mergi la un psiholog. Nu te gândi că dacă mergi la psiholog ești nebun asa cum au toti impresia. Și fratele meu a avut niște probleme a vorbit cu psihologul scolii iar acesta i.a recomandat un psiholog particular iar după câteva sedinte a fost ca și nou și nici nu a mai avut probleme. Trebuie sa te gândești tu mai ales cat de mult te poate iubi persoana de lângă tine încât să te înteleaga asa cum o face el mai ales ca în ziua de azi majoritatea baietilor asta cauta la fete. Lasă.te purtata de val și nu te mai gândi că trebuie să se întâmple ceva intre voi sa vina totul de la sine. Am aceasi vârstă ca și tine și am prieten de 3 ani. În primul an și jumătate nu s.a întâmplat nimic intre noi doar mici atingeri și atât pentru ca ba îmi era frica ba eram obositi întotdeauna intervenea ceva dar într.o noapte după ce am venit de la o petrecere la care am băut doar suc și inca radem când ne amintim am ajuns sa nu spunem nici unu nimic și să lasam sa se întâmple. Nu trebuie sa te gândești că trebuie să faci lucrul asta pentru ca nu l.ai făcut demult. Lasa.te iubita căci dorita ești oricum! Succes !
  •  
    • 0 mesaje
    23 Feb 2015, 14:15
    1 0
    Pe viitor o sa fie o problema asta.Poate o sa te paraseasca pt ca nu aveti copiii sau stiu eu...o sa cauta in alta parte.Ar trenbui sa te inteleaga si oricum nu iti face griji sunteti tineri..mai aveti timp destul.
  •  
    • 1 mesaje
    24 Feb 2015, 00:43
    0 0
    daca nu suporti atingerile din partea luia deja iti poti da intrebarea,dar ce-ti place la el in genere.Nu spun ca este frt important sexul intro relatie dar si fara el e greu,caci se incepe umblatul in alte parti.Credema am trecut si eu prin asta cind relatia so racit,eu nul mai puteam seducea si in genere o pierdut interesul fata de mine ce o facut o plecat la alta siacum e cu alta dar eu am raams cu buza umflata.Morala este ca trebuie sa intelegi cu adevarat ce vrei tu si sa realizezi vrei sa maii tii cu el sau nu.Il iuvesti sau nu?Vrei ceva cu el serios sau nu?Este o obinuita la ce duce ea?
  •  
    • 12208 mesaje
    24 Feb 2015, 15:57
    0 0
    http://www.cosmopolitan.ro/love-sex/de-citit-in-doi/ce-este-frigiditatea-si-cum-se-trateaza-2143154 http://www.csid.ro/sex/sexualitate/cand-putem-spune-ca-o-femeie-este-frigida-3905344/ http://www.divahair.ro/cuplu/frigiditatea_-_de_ce,_cum,_cand,_ce_e_de_facut__q__