Relatia cu un barbat insurat?

  •  
    • 0 mesaje
    18 Apr 2014, 19:19
    0 0
    Relatia cu un barbat insurat?
  •  
    • 144 mesaje
    18 Apr 2014, 21:32
    5 0
    e complicata treaba. iti doresti sa fii amanta unui om insurat? sunt mici sansele sa devii mai mult decat atat si mari sa fii doar un refugiu, o insula de placere pentru el, care ii va oferi senzatii si impliniri de care acasa nu are parte.. pararea mea ar fi sa o lasi balta cat inca nu sufera nimeni si sa eviti sa ai o relatie sau o aventura cu el, pentru ca vei destrama fericirea altora implicati. e vorba de sotia lui fie ea cu acte sau nu, de copilul prea mic inca.. ei vor avea de suferit iar tu vei fi cea ,,vinovata,, chiar daca de fapt, vinovatul principal e el care accepta sa aiba o relatie cu tine. poate ca esti indragostita si datorita faptului ca pare inaccesibil fiind al altei femei, iar odata ce il vei avea e posibil sa te plictisesti repede si sa-ti doresti altceva..
  •  
    • 0 mesaje
    18 Apr 2014, 21:59
    2 0
    Subscriu la ceea ce a spus Adam7 si iti spun ca nu doar sotia si copilul lui vor suferi , ci si tu. Vei suferi mult, pentru ca in concedii vei sta acasa sau vei pleca singura , pt ca el nu va putea lipsi de acasa. De sarbatori, cum e si acum, vei fi singura, pt ca el are familie si nu are justificare ca in aceste momente care se petrec in familie, el sa nu fie acolo. Vei suferi mult pentru ca el nu va fi prezent in momentele importante din an. Si chiar daca acea femeie nu ii este sotie legitima, ea este familia lui si ma indoiesc ca el vreodata isi va parasi familia pentru tine. Vei fi amanta lui, vei fi "cealalta",si nu vei putea avea alt statut decat acela de amanta. Nu sunt de acord ca doar el ar fi vinovat intr-o eventuala relatie cu tine. Vei fi la fel de vinovata ca si el, pentru ca stii ca exista o familie pe care ai putea sa o distrugi cu buna stiinta. Poate ca esti indragostita, dar eu spun sa o lasi balta. Vei fi nefericita daca intri intr-o relatie cu un barbat care apartine altei femei. Nu, nu as avea niciodata o astfel de relatie. Si stii de ce? Pentru ca as incerca sa ma pun in locul sotiei lui. Nu mi-ar placea ca o alta femeie sa intervina in familia mea. La 20 de ani meriti sa fii singura iubita a unui barbat, sa fii centrul universului lui,sa fii totul pentru el, meriti un barbat doar pentru tine, nu sa strangi firimiturile de la masa altei femei! Pareri pro: nu exista !
  •  
    • 0 mesaje
    20 Apr 2014, 05:34
    0 0
    O sa-ti fie greu atat.. mai ,depinde poate omul chiar nu e fericit acasa si cauta fericire in alta parte da ramane cu nevasta doar pentru copil si e constient ca copilul nu are vina poate fii si un nebun care cauta doar distractie si la un moment dat o sa renunti tu ca nu o sa-ti acorde destula atentie pe primul loc o sa fie mereu familia.
  •  
    • 5609 mesaje
    22 Apr 2014, 06:47
    3 1
    Poate ar trebuii sa te gandesti de 100 de ori daca indragosteala asta nu este o obsesie pentru un lucru interzis! Nu ai de ce distruge o casnicie, doar pentru ca tie iti place de cineva. Invata sa te stapanesti si sa te autoeduci, de aceea ai creier! Nu, nu as putea avea o asemenea relatie, pentru ca judec bine consecintele si nu m-as apuca in veci sa distrug o casnicie doar pentru ca simpatizez pe cineva.
  •  
    • 148 mesaje
    24 Apr 2014, 20:41
    2 0
    o relatie ca aceasta nu are viitor ! cum isi inseala nevasta cu tine asa te va insela si pe tine cu alta mai tanara... peste cativa ani ... esti tanara!!! viata e frumoasa tare si e numai una !!!
  •  
    • 248 mesaje
    25 Apr 2014, 16:19
    0 1
    Mamaie avea o vorba pentru colegele ei de munca pe vremuri. Cam toate erau inselate si mamaie le zicea mereu: "lasa, mama, ca amanta este WC-ul barbatului, el tot acasa la femeia lui se intoarce, ca pe aia o iubeste, pe asta o foloseste"! Deci daca vrei sa te simti implinita sexual, dar in acelas timp un WC, nu ai decat sa te atingi de fructul oprit!