Sarcina sau nu ?

  •  
    • 0 mesaje
    22 Apr 2015, 19:17
    0 0
    Sarcina sau nu ?
  •  
    • 6 mesaje
    22 Apr 2015, 23:55
    2 0
    Urinarea frecventa apare in ultimele luni de sarcina , in nici un caz nu in primele saptamani. Durerile iar nu au legatura cu sarcina. Chiar daca ai fi insarcinata e mult prea devreme si sa se vada la ecograf. Daca ai sangerat si ai avut dureri e probabil CM . PS: Acum 3 ani aveai 14 ani, acum la 17 iti doresti foarte tare un copil ??? Esti sigura? Tu insati esti inca un copil. Ai idee ce inseamna sa faci un copil si sa-l cresti, sa-l intretii, sa-l educi, sa-l sprijini , sa-l sustii financiar, psihic, sufleteste , sa vezi de sanatatea lui? Gandeste-te de 1000 de ori inainte sa faci un copil!
  •  
    • 5609 mesaje
    23 Apr 2015, 03:21
    1 0
    Urinarea frecventa poate sa fie dintr-o problema de cistita, rinichi bolnavi, sau infectie urinara. Urinarea frecventa din cauza sarcinii apare dupa 7 luni de sarcina, cand copilul este mare si apasa pe vezica, in nici un caz in primele luni d esarcina, pentru ca este cu mult prea mic sa provoace stari de mictiune sau urinare. O posibila sarcina acum ar fi in stare celulara...adica udneva la masura unui bob de mazare. Somonolenta poate apare din cauza lipsei somnului, sau insuficiente ore de somn! Dureri de spate pot aparea de la o posibila infectie urinara sau probleme cu rinichii cat si de la o intindere de muschi sau inflamatie de nerv al coloanei vertebrale. Singura, posibila afectiune care ar putea apare in cazul unei sarcini, ar putea fii durerea de ovare, dar si acolo ar putea fii cateva cauze diferite: iti vine menstra, sau esti deja insarcinata, poti sa ai chisturi pe ovare sau pur si simplu dureri de burta din cauza unui colon inflamat care apasa pe ovare. Sper sa fii insarcinata, asa cum iti doresti! Deseori se intampla sa ti se indeplineasca si dorinta, mai ales daca o spui cu voce tare! Intr-adevar, la 17 ani ai o doza de nebunie sa vrei un copil...dar este dorinta ta si facand sex neprotejat, este si posibila! (Vezi arhiva forumului cu ceea ce ai postat acum 3 ani!)
  •  
    • 12208 mesaje
    24 Apr 2015, 22:37
    0 0
    De ce nu mergi tu la ginecolog asa cum face orice persoana care are probleme de sanatate in aceasta zona !Medicul de familie iti indica la ce medic specialist poti merge !