Sotul meu ma inselat inca din primele zile de relatie, am aflat,

  •  
    • 0 mesaje
    22 Ian 2015, 11:29
    0 0
    Sotul meu ma inselat inca din primele zile de relatie, am aflat, a implorat iertare, l am iertat, dar nu uit..
  •  
    • 144 mesaje
    22 Ian 2015, 15:36
    0 0
    Continua asa si la un moment dat vei ajunge suficient de umilita cat sa iei o decizie radicala.. Sau poti face schimbari incepand de acum, tu decizi.
  •  
    • 23 mesaje
    22 Ian 2015, 20:33
    0 0
    Iubirea este un sentiment frumos dar uneori face si rau..foarte mult rau.Stiu ca il iubesti si ai investit foarte mult la relatia aceasta dar ar trebui sa te gandesti si la tine insuti,la fericirea ta si la ceea ce e bine pentru tine. Odata pierduta incredrea intr-o relatie este foarte greu sa o recastigam.Stiu ca noi femeile suntem credule uneori si iertam,sperand ca nu va mai calca stram si nu ne va mai minti.E clara treaba!Daca el are un telefon nou,sta toata ziua cu tableta in mana si nu se dedica relatiei voastra atunci cred ca din nou exista tentatia de a gresi in viata lui sau poate o face deja.Stiu ca e greu si doare foarte tare dar in locul tau mi-as face bagajele si as pleca.Nu dau nici o sansa relatiei voastre.Daca el tinea la aceasta relatie se implica mai mult,vorbea cu tine,te invita in oras,era mai afectuos ,iti demonstra ca regreta faptul ca a gresit si e dispus sa remedieze situatia. Dar el in schimb ce face?sta ca un trantor pe canapea si tu faci treburile casnice.Ce viata e asta?Vrei sa fi o sluga?Gandeste-te bine draga mea si ia o decizie spre binele tau..ca apoi sa nu fie prea tarziu si sa plangi in pumni!! Daca veti avea copii,ce vei face?Vei sta acasa sa ii cresti iar el va sta pe drumuri sau cu telefonul in mana??Hai sa fim seriosi da-i un sut in fund si tu mergi mai departe!
  •  
    • 5609 mesaje
    23 Ian 2015, 02:15
    1 0
    Si tu crezi ca asta este casnicie fericita? Unul trage la caruta, alallat sta cu tableta in brate...facandu-si planuri sa se vada cu alte femei? Ia lasa curatenia, gatitul si spalatul si pune-l sa faca si el ceva! Traim in 2015, nu traim in 1900 toamna, ca atare, munca s eimparte la 2! Tu gatesti, el spala rufe! Tu calci, el da cu aspiratorul! Ia fa tu asta sa vezi cum nu mai are timp de taiat frunza la caini, adica de stat cu tableta in brate! Implica-l in activitatile casnice, ca tu nu esti sluga lui sa-i faci tot in casa si el sa-si bata joc de tine. daca nu vrea sa faca nimic, eu spun sa nu faci nici tu....gateste doar cat manaci tu, spala-ti doar rufele tale si odihneste-te exact ca si el! Eu stiu una si buna, intr-o casnicie sunt implicati trup si suflet 2 persoane si munca trebuie sa se imparta la 2. deci, nu vad de ce te sacrific1? Sa-i dai timp sa caute femei pe internet?
  •  
    • 0 mesaje
    29 Ian 2015, 01:50
    0 0
    Nu trebuie sa ii fii servitoare!Ai si tu o viata,trebuie sa impartiti totul la 2 intr-o relatie ,amandoi trb sa munciti nu doar tu mai ales daca el vine ca si cum ar fi la hotel.Mai are sa vina cu ea si acasa,,,cred ca ar trebui sa iei tu prima initiativa si sa faci ceea ce simti,daca nu te simti "confortabila" in acea relatie,nu te obliga nimeni sa ramai.Ti-a gasit o slabiciune,tu il iubesti prea mult...
  •  
    • 0 mesaje
    25 Ian 2015, 00:38
    0 0
    Încearcă să vorbeşti cu el, să îl întrebi ce-i lipseşte şi ce are nevoie. Dacă ai făcut-o deja întreabă-l altceva..ce are de gând sa facă? Totuşi mai asteaptă, nu lua o decizie radicală, mai da-i puţin timp să vezi ce face.