Va rog ajutati-ma.

  •  
    • 0 mesaje
    29 Ian 2015, 17:37
    0 0
    Va rog ajutati-ma.
  •  
    • 12208 mesaje
    29 Ian 2015, 19:58
    0 0
    O ALTA IUBIRE TE VA LECUI- de aceasta data ai dat gres , dar nu poti aprinde un foc ce s-a stins . Concentreaza-te aupra vietii tale , a proiectelor tale personale de viitor si nu persista in gresala !Cineva care te-a dezamagit o va mai face chiar daca acum regreta , iar din mila nu are nici un rost sa continuati ceva ce nu isi mai are rostul !Fii demna si traieste-ti viata cat mai frumos , vei intanli pe cineva care te va trata asa cum meriti !Succes!
  •  
    • 0 mesaje
    29 Ian 2015, 23:24
    0 0
    Daca zici ca esti cu el de mult timp trebuie sa iti dai seama daca va mai gresi,daca este genul de baiat care te minte mereu,orice baiat face o greseala,ma rog,aproape toti...daca stii ,esti sigura ca nu va mai gresi eu zic sa continui dar zici ca nu mai simiti nimic pt el...incearca sa fii stapana pe ceea ce simti,daca tu te impaci cu el desi nu il mai iubesti,poate maine te indragostesti de altcineva si il tradezi tu ,desi nu ai vrut...Alege cu creierul aici ,nu cu inima caci mai tarziu poate regreti...
  •  
    • 5609 mesaje
    30 Ian 2015, 09:53
    1 0
    Nu vezi ca nu mai ai ce sa salvezi? oare cat trebuie sa mai induri ca sa-ti dai seama ca nu da nici 2 bani pe tine? Toti spun la fel, poti aparent regreta, doar ca sa-ti dea impresia ca-i pasa. in realitate nu vor sa faca sacrificii, deja este pierdut. Tu de ce continui sa suferi? Cum adica nu poti pleca de langa el? Tu chiar nu intelegei ca nu te leaga nimeni de piciorul patului? Ce dumnezeu, esti ditamai omul, nu etsi sluga nimanui, nu esti dependenta de nimeni, totul este in capul tau! Hai, scutura-te de jigodia asta si cauta-ti un baiat pe masura, unul care sa te iubeasca, sa te respecte si care sa-ti daruiasca dragostea poe care o meriti. Scuza-ma, dar prostia se plateste! Cu cat stai mai mult langa el cu atat iti meriti soarta mai mult! Nimeni nu paote sa te ajute atata vreme cat nu vrei sa accepti ca esti bataia lui de joaca. Mai sunt milioane de barbati disponibili si unii chiar capabili sa te iubeasca si sa fii a lor pe veci, de ce ai sta sa suferi? Categoric relatia nu mai poate fi salvata, NU ai ce sa mai salvezi, daca nimic nu merge acum, ce cum crezi ca va merge peste ani? Trezeste-te la realitate fetita, deschdie ochii si foloseste-ti creierul! Relatia asta este sinucidere curata si suferinta! Move on!
  •  
    • 17 mesaje
    31 Ian 2015, 15:12
    0 0
    Draga,nu de mult am trecut si eu prin asta.Daca nu mai simti nimik pleaka cit nu e tirziu shi in plus daca spui ca tea dezamagit de atitea ori...chir crezi ca nu o va mai face?...tu akum nu simti nimik crezi ca peste un an doi dragostea va veni?nu...posibiul tie frika sa pleci deoarece nu vrei sa fii singura insa credema poate de asta chiar ai nevoie-pentru a intelege ce iti doresti si ce vrei de la viatza.