Cum sa fac sa multumesc pe toata lumea?

  •  
    13 Sep 2012, 15:46
    0 0
    Cum sa fac sa multumesc pe toata lumea?
  •  
    13 Sep 2012, 18:20
    1 1
    Muta-te linistita in orasul repectiv,si spune-i baiatului ce ai pe suflet,si nu ai de unde sa sti cum te poate privi familia ta,dute la ei spune-le prin ce ai trecut si in final o sa te inteleaga o sa vezi,pana la urma esti copilul lor nu au cum sa schimbe asta.
  •  
    • 6 mesaje
    13 Sep 2012, 22:20
    0 0
    La 26 de ani esti femeie in toata regula. De acum incolo deciziile le iei pt tine si viitorul tau, nu te mai gandi la altii. Daca crezi ca el e barbatul cu care vrei sa-ti petreci tot restul vietii vorbiti si gasiti o cale de mijloc, daca totusi ai retineri mergi si-ti vezi de scoala si mai apoi de cariera.
  •  
    • 0 mesaje
    13 Sep 2012, 22:33
    0 0
    Barbatii din viata ta sunt azi, maine poate nu mai sunt. Nu vreau sa gandesti negativ,insa trebuie sa te gandesti la viitorul tau. Trebuie sa-ti termini scoala, ca sa-ti poti face o cariera, cu un salariu bun. Trebuie sa te gandesti ca acum foarte putine locuri de munca le mai poti obtine fara studii superioare. Si pt asta nu trebuie sa te desparti de el, sau sa te muti. Cam orice specializare o poti face la distanta,insa trebuie sa aloci mai mult timp studiului pt ca vei invata singura,fara sprijinul profesorilor. Nimic nu e sigur in viata,nici macar relatia asta. De aceea,trebuie sa ai o baza,trebuie sa ai cu ce te intretine,fara studii nu prea ai cum. Sunt posturi ocupate de oameni cu studii superioare care sunt prost platite,dar fara..... Trebuie sa te gandesti la tine,la ce vrei tu.Nu mai face pe placul tuturor,lasandu-te de-o parte pe tine. Trebuie sa fii tu mandra de tine.
  •  
    • 0 mesaje
    14 Sep 2012, 12:45
    0 0
    Bun, gandeste-te asa. daca sa zicem ca nu te vei duce si vei ramane pentru ca el ti-a spus asta, faceti copiii ajungi la 40 si apoi el incepe sa iti interzica din ce in ce mai multe, incepe sa se comporte din ce in ce mai rau cu tine. Atunci nu stiu daca vei mai putea sa faci pasul acesta. Din punctul meu de vedere nu sunteti casatoriti inca, nu are dreptul sa iti interzica asa ceva. Sincera sa fiu eu nici nu l-as fi intrebat daca e in regula. E un lucru important pentru tine asta si daca te iubeste asa mut va intelege. Esti femeie, trebuie sa iti formezi o cariera, sa iti termini studiile, sa ai o casa stabila si pe numele tau, iar apoi sa te gandesti la familie. El banuiesc ca a terminat deja facultatea....