Cum sa fac ca iubitul meu sa ma doreasca , sa ma vrea in patul l

  •  
    • 0 mesaje
    10 Sep 2009, 00:29
    0 0
    Cum sa fac ca iubitul meu sa ma doreasca , sa ma vrea in patul lui? dc se comporta asa? nu inteleg...:(
  •  
    • 0 mesaje
    10 Sep 2009, 01:37
    4 0
    si cat ai putut rabda atat?11 luni?pacat.incearca si zii asta atunci cand e mai relaxat incearca sa ii spui ce ai pe suflet tot.nu mai tione atat.daca el nu iti face si el la randu lui sex oral e un semn de intrevare.inseamna ca are pe alta.si pe tine te tine numai pt sex oral.nu te injosi.in al doile rand nu il mai satisface si tu.lasa-l sa te vrea numai el.refuza-l ca sa ii starnesti simturile.succes.
  •  
    • 0 mesaje
    10 Sep 2009, 21:29
    1 1
    Cred ca daca iti cere sa ai rabdare pentru ca o sa isi rezolve problemele este pentru ca intr-adevar poate sa aiba probleme si chiar grave! Ejacularea precoce poate fi una dintre ele, este o boala si este cel mai frecvet cauzata de anxietate sau stres emotional de un anumit fel cum ar fi frica, mania, anxietatea legata de performanta sau orice alt fel de stres emotional. Majoritatea cazurilor de ejaculare precoce nu au o cauza clara. Odata cu experienta sexuala si cu varsta, barbatii invata adesea sa isi amane orgasmul.Unii doctori cred ca experientele sexuale timpurii, in special cele in care partenerii s-au grabit sa atingeta punctul culminant pentru a evita sa nu fie descoperiti, pot stabili un obicei care dureaza toata viata. Daca a crescut intr-o familie in care sexul este considerat un lucru murdar sau un pacat, este posibil sa fi dezvoltat sentimente de vina care maresc tendinta lui de a se grabi in timpul actelor sexuale. In anumite cazuri, ejacularea precoce poate fi legata de probleme medicale, cum ar fi cele hormonale, rani sau efecte secundare ale anumitor medicamente. O partenera intelegatoare poate micsora trauma, din moment ce gandul la ultimul episod de sex prea rapid poate face un barbat iarasi anxios si astfel sa intretina un cerc vicios. Tu analizeaza bine situatia si vezi daca poti fi acea partenera intelegatoare de care el poate avea nevoie, daca nu, si nevoia ta de satisfacere e pronuntata mai bine ii ceri sa va despartiti (cel putin o perioada pana se descopera si se trateaza afectiunea)o sa va prinda bine la amandoi un stres in minus. Sa iti mearga bine!
  •  
    • 0 mesaje
    11 Sep 2009, 06:23
    0 0
    am citit undeva k dak se comporta asa,are pe alta,nu vreau sa te supar,dar asta e adevarul,eu zic,parerea mea,intro zi sal urmaresti sa vezi unde s duce,sau poate nu mai simte nimik pentru u,teai gandit?fal sati dovedeasca ca te iubeste