Fetele va rog mult de tot sa ma ajutati

  •  
    • 0 mesaje
    19 Sep 2014, 17:37
    0 0
    Fetele va rog mult de tot sa ma ajutati
  •  
    • 12208 mesaje
    19 Sep 2014, 19:08
    0 0
    Inainte de inceperea vietii sexuale te informezi despre contraceptie si mergi la un medic ginecolog sa iti prescrie cea mai potrivita metoda pentru a preveni aparitia unei sarcini nedorite , totodata citesti si despre bolile cu transmitere sexuala si chiar infectarea cu papillomavirus , responsabil de aparitia cancerului uterin si infectia cu virusul hiv sau al hepatitei c.acum revenind la posibilitatea aparitiei unei sarcini , raspunsul este clar DA !iN PRIMUL RAND LA INCEPUTUL ACTULUI SEXUAL SE ELIBEREAZA O CANTITATE MICA DE SPERMA CE CONTINE SPERMATOZOIZI VIABILI ,pentru lubrifiere , apoi dusul poate inpinge pur si simplu sperma in vagin ,spalatul nu te scap de sarcina . peste o sapt sau 2 mergi la farmacie si cumpara doua teste de la firme diferite si repeta testul , daca este o sarcina mergi urgent la ginecolog ;DAR si daca nu este du-te sa iti prescrie o metoda de protectie !
  •  
    • 0 mesaje
    19 Sep 2014, 19:33
    0 0
    eu folosesc my days . aceea aplicatie de pe magazin play . Iti arata periada fertila .daca treaba sa intamplat in perioada aceea exista sanse mari sa ramai . daca nu ... ai scapat :) bafta .
  •  
    • 5609 mesaje
    20 Sep 2014, 03:31
    1 0
    Binenteles ca sunt sanse sa ramai gravida chiar daca el nu a ejaculat in tine! Dupa prima partida de sex au ramas pe tract si cateva picaturi de sperma cu spermatozoizi si la urmatoarea partida de sex, mai ales ca au fost 4 in aceeasi zi, s-au scurs in vaginul tau, cam la 10 secunde de la introducerea penisului in vagin. Este o reactie foarte cunoscuta, lichidul pre-ejaculator care ajuta la lubrefierea penisului cand intra in erectie la contact cu vaginul, este o chestie involuntara si barbatul nu simte nimic, dar daca este deja dupa un act sexual, categoric contine si sperma! Daca trebuia sa-ti vina deja pe 14 luna asta, azi ai putea sa-ti faci un test de sarcina, ar fi foarte elocvent! Din pacate poti s afaci si 100 de dusuri pentru ca momentul cand el a introdus penisul si picatura s-a scurs in vaginul tau...a si plecat prin colul uterin spre trompe...deci, dusul nu ajuta decat sa fii curata la exterior! Ajuta daca va puneati prezervativ de absolut fiecare data cand aveti sex, aia ajuta enorm. Cat depsre testul ala...mai explic un pic, trebuie facut la 5 saptamani DUPa ciclul anterior. De exemplu, daca a fost luna trecuta pe 14 august, pe 20 sept este taman bine sa-l faci!
  •  
    • 124 mesaje
    20 Sep 2014, 04:10
    0 0
    Sincer, de ce ai fii disperata? Ai acceptat sex de buna voie si nesilita de nimeni, ati facut-o inca de 4 ori, ai acceptat sex si fara prezervativ, deci, libera si expusa la o sarcina! Totusi, unde-i disperarea? Si daca ramai gravida ce-i rau in asta? Banuiesc ca esti majora, ai o situatie financiara buna, poti sa-ti permiti sa ai grija de un copil, nu? Ma rog, asa ar face o fata cu creier cand ar constimtii sex fara protectie, luandu-si toata responsabilitaea faptelor sale ca un om normal la cap. Considerand ca a trecut totusi ceva vreme de cand nu ti-a venit eu nu pot sa-ti spun decat: FELICITARI, ESTI INSARCINATA! In general scurgerile maronii sunt semne de nidare ale ovulului.