nu am orgasm

  •  
    • 0 mesaje
    25 Dec 2008, 15:58
    0 0
    nu am orgasm
  •  
    • 0 mesaje
    25 Dec 2008, 16:38
    0 0
    poate il ai dar n iti dai seama.....incearca...sa nu il lasi numai pe el "sa muceasca"...preia controlul....incearca diferite miscari care te fac s plutesti :D.. :-?? am gasit asta p site...:D Barbatii nu prea au probleme in atingerea rapida a orgasmului, in schimb, femeile au. Nu exista retete sau raspunsuri fixe pentru rezolvarea acestei mici probleme de cuplu. Poti incepe prin a face un control medical, sa vezi daca starea ta de sanatate este buna. Nu strica o examinare fizica pentru a te asigura ca nu ai vreo problema medicala care ar putea contribui la neatingerea rapida a orgasmului, precum diabetul sau vreo neregula cu tiroida. Daca te afli sub medicamentatie, mai ales daca este vorba despre antidepresive, acest lucru poate contribui la problema ta sexuala. Unele femei ajung la orgasm mai greu, chestiune considerata de multe ori, ca fiind un atu, mai ales cand tu si partenerul tau sunteti adeptii sexului de tip "maraton". Dar cand atingerea orgasmului dureaza mai mult si devine o chestie incomoda pentru partenerul tau, ce faci? Preferabil ar fi sa vorbesti cu iubitul tau despre aceasta problema pentru a nu-l face sa se simta jenat si sa creada ca el este de vina pentru orgasmul tau "intarziat". Trebuie sa il asiguri ca nu are legatura cu el sau cu sentimentele tale fata de el. Fa-l sa inteleaga faptul ca tu esti, in continuare, foarte atrasa de el si il iubesti foarte mult. Incepe prin a-i explica ca ceea ce se intampla este doar o problema care poate fi rezolvata, fii onesta si ai rabdare, pentru ca totul se va rezolva. Odata stabilite aceste chestiuni, puteti trece impreuna la urmatoarele etape in rezolvarea problemei.
  •  
    • 1 mesaje
    26 Dec 2008, 02:51
    0 0
    Depinde atat de tine si de ceea ce iti place cat si de persoana cu care intretii contactul sexual.De exemplu pentru mine ca sa obtin un orgasm am nevoie ca cealalta persoana sa insemne ceva pentru mine,altfel nu o pot face.Poate nu ai orgasm si datorita faptului ca lucrul acesta te macina atat de mult incat nu reusesti sa te relaxezi destul in timpul actului sexual.Incearca sa fii degajata si sa nu te mai gandesti atat de mult la cum sa obtii un orgasm,lasa totul in voia sortii si acesta va venii de la sine
  •  
    • 0 mesaje
    27 Dec 2008, 21:39
    0 0
    Buna draga mea Intradevar orgasmul vaginal este mai greu de atins...dar asta depinde cel mai mult de tine si de persoana cu care faci dragoste...Orgasmul este un sentiment unic pe care nu l-ai mai simti niciodata... iar orgasmul intern este mult mai intens de cat cel extern...pt a atinge orgasmul tu ar tebui sa fi relaxata si sa traiesti momentul sa te bucuri de mangaierile,saruturile si atingerile prietenului tau,foarte important este sa incerci asa cu spunea si eva de deasupa sa preiei tu initiativa iar atunci cand tu vei sta deasupra e mult mai sigur ca vei atinge orgasmul, pt ca poti sa controlezi foarte bine miscarea...si cel mai important este sa nu te simti complexata ca nu ai orgasm si sa nu te gandesti doar acolo iar el o sa vina simgur la tine,eu te sfatuiesc sa ai mai multa incredere in tine si o sa vezi ca totul o sa fie bine...te pup si ai grija de tine...;););)