Nu stiu la cine sa apelez, sunt disperata :( imi cer scuze ca po

  •  
    • 0 mesaje
    9 Iul 2014, 18:02
    0 2
    Nu stiu la cine sa apelez, sunt disperata :( imi cer scuze ca poate va rapesc timpul cu problemele mele.
  •  
    • 1 mesaje
    10 Iul 2014, 01:11
    1 0
    ..in primul rand nu ai cum sa ajungi tu cu mana la colul uterin sa vezi daca este deschis....faptul ca ti a venit menstruatia mai devreme poate s fie de la pastila, nu este nimic grav...un test de sarcina nu cred ca isi are rostul, incearca sa te linistesti ca nu ai nimic, si protejeaza ta in continuare !
  •  
    • 5609 mesaje
    10 Iul 2014, 04:29
    2 1
    Eu nu vad unde-i disperarea, ai 21 de ani, faci sex cu buna stiinta, deci iti poti asuma raspunderea unei sarcini. De ce esti atat de disperta? Daca nu vrei copii acum, NU faci sex deloc si esti safe! Cat privesc parintii tai de acasa, nu vad de ce-i bagi in ciorba, ca tu esti aia de te sexuiesti, nu ei. Tu crezi ca ei te invata de rau daca iti spun sa o faci dupa ce te mariti? Ma indoiesc! Dar capul face, corpul trage! Te-ai fript odata, de ce continui sa risti?
  •  
    • 124 mesaje
    10 Iul 2014, 08:55
    2 1
    Nici eu nu vad disperare aici, mai mult as spune inconstienta! Ai patit-o odata si repeti greseala, de ce oare? Ai probleme sa intelegi logic un proces? Daca iti place atat de mult sa faci sex si nu poti traii fara sa te abtii, de ce nu te mariti? Banuiesc ca problemele cu parintii au aparut in urma partidelor tale sexuale de care si ei au aflat, oare sa-ti fi interzis sau sa-ti fi pus conditii sa nu mai ai sex cat esti inca la ei acasa? Tu crezi ca parintii aia sunt cretini? Pacat ca nu constientizezi cat de mult de iubesc, cat le pasa de tine si cat de urat te comporti tu cu ei, daca ai avut recent un avort si continui sa faci sex cu acelasi risc. Tu stii ca sunt si boli venerice pe lume asta? Daca ai o problema ginecologica, fugi la medic, ca aici, pe forum, nu te putem consulta. Un cervix deschis poate fi cauzat si de o infectie cu HPV si daca nu te duci sa te tratezi sau cauterizezi, in cativa ani poti face si cancer cervical. De prezervative ati auzit? Sau face baiatul nazuri? Il musca? sau va manaca? Sa-mi fie cu iertare, dar esti de varsta cu fii-mea si daca ar ajunge in situatia in care esti tu acum trecand din greseli in greseli, cred ca as matura casa cu ea de par si as arunca-o pe strada. Asa ceva este inacceptabil! De ce continui sa ia sex daca nu esti dispusa sa ai copil si sa te casatoresti? Apropo, pilula de a 2-a zi este o bomba hormonala! Iti da absolut tot corpul peste cap atat hormonal cat si ciclul menstrual. O asemenea pastila este indicata maxim 1 data pe an! Efectele secundare ale acestor pastile sunt devastatoare, inca nu se cunoaste cu exactitate cat de rau pot face dar sunt mentionate posibile: chisturi ovariene, endometrioze si cancere. Gandeste-te de 5 ori inainte sa-ti sa-ti scoti chiloteii, ca viata ar fi mai frumoasa si mai fericita daca nu ti-ai bate joc de ea, de sanatatea ta, macar de rusine pentru beitii parinti.
  •  
    • 0 mesaje
    11 Iul 2014, 07:16
    1 0
    Cred ca ai ramas cu o teama in urma evenimentului respectiv....daca iei pastilele corect adik la aceasi ora in fiecare zi (aproximativ)...si nu iei in paralele cu antibiotice sau lucruri contraindicate (scrie pe prospect) nu ar trebui sa ramai. Faptul ca a venit mai devreme putin nu e o mare probleme cand iei pastile este un interval de 7 zile( cel de pauza) in care trebuie sa vina CM... Daca iti faci griji fa un test de sarcina.. ;) ai grija de tine
  •  
    • 8 mesaje
    12 Iul 2014, 02:44
    0 0
    Greseala dupa greseala! Oare merita sa-ti chinui corpul in halul asta, practic il distrugi! Dar, daca ai probleme cu ficatul, atunci evita orice anticonceptionale sau pastile de a doua zi pentru ca ti-l distruge! Un col uterin deschis poate fi cauzat de o nastere, un avort sau o infectie virala sau bacteriana! In absolut toate cazurile se impune un tratament in urma unui examen citologic, sa se vada si natura infectiei. Ciclul ti-a venit atat de devreme din cauza pastilei de a doua zi, ea iti provoca schimbari majore in sistemul hormonal. Atentie, poti ramane oricand insarcinata in urmatoarele 3-4 luni, ovulatia se poate produce cadn are ea chef pentru ca totul este dat peste cap acum. Daca ai probleme cu parintii acasa, indiferent ca ai 21 de ani, inseamna ca ai calcat urat pe bec, probabil i-ai dezamagit rau. Poate nu ar fi rau sa-ti ajustezi comportamentul si sa devii fata cuminte, pana te mariti.