Pot ramane insarcinata..

  •  
    • 0 mesaje
    27 Aug 2014, 19:08
    0 1
    Pot ramane insarcinata..
  •  
    • 12208 mesaje
    27 Aug 2014, 19:37
    0 0
    peste o saptamana fa doua teste de sarcina cumparate de la farmacie , daca vre unul este pozitiv , mergi la medic , si citeste mai mult despre contraceptie ....
  •  
    • 8 mesaje
    28 Aug 2014, 03:05
    4 0
    Citeste despre efectele secundare ale Escapelului si vei vedea ce te asteapta lunile imediat urmatoare: dereglari hormonale masive, sangerari vaginale, iar perioada ovulatorie va fi aleatoare, cu sanse sa ramai insarcinata cu prima ocazie cand faci sex, pentru ca nu poti sa-ti calculezi ovulatia. De lichidul pre-ejaculator ai auzit? Stii ca nu-i nevoie ca un baiat sa se termine in vaginul tau dar totusi sa ramai gravida? Dar de boli grave cu transmitere sexuala ai auzit? SIDA, Sifilisul, HPV, Gonoreea, Clamidia, Sancrul samd Toate astea se iau cand faci sex fara prezervativ, simplu contact cu penisul lui si le-ai luat!
  •  
    • 0 mesaje
    30 Aug 2014, 10:24
    1 0
    Mânăstire într-un picior ghici ciupercă ce-i? Evident că orice contact sexual neprotejat are riscul lui, iar o pastilă de ”a doua zi”, ce este de fapt Escapelle, nu se ia așa, ca să te ferești tu de eventualele riscuri, se ia citind un prospect, analizând la rece situația, nu punând plăcerea de moment pe primul loc sau că ți-a zis domnișorul că nu-i place să întrețină relații sexuale cu protecție. Despre ce vorbim aici? Despre corpul tău și eventualele riscuri ce pot apărea pe viitor dacă neglijezi aspectele vieții intime. Mai multe informații văd că ți-au dat fetele mai jos, deci m-aș pronunța inutil. Un sfat pot să-ți dau și anume: nu fi și tu ca celelalte fete, cărora le place doar să simtă ”adrenalina” sau să riște fără să aibe un pilon de susținere. La momentul de față, tinerii fac tot mai multe ”accidente” din cauza acestui excces de zel dacă îl pot numi așa și în această situație eu văd doar 2 ”scăpări” și anume: ori contact sexual cu protecție(fără excepții), ori o vizită la ginecolog în scopul prescrierii unor anticoncepționale, pe care să le iei dumnezeiește la intervalul orar cerut pe prospect. O zi bună să ai!