Salut am 16 ani si nu mai sunt virgina..am facut asta din dragos

  •  
    • 0 mesaje
    3 Mai 2015, 16:56
    0 2
    Salut am 16 ani si nu mai sunt virgina..am facut asta din dragoste si nu imim pare rau insa ma chinuie ceva.
  •  
    • 1 mesaje
    3 Mai 2015, 23:38
    1 0
    salut problema ca o faci neprotejat e rau,fii foarte atenta prezervativul nu doar salveaza de o sarcina nedorita in unele % dar si de o boale de transmitere sexuala.In privinta cu mama daca ea atit e de categorica poti sa nu-i spui pina la 18 ani dar asta inseamna ca trebuie sa fii foarte atenta la aceea ce faci si cu cine faci.Dar oricum mai aproape de mama nu este nimeni,chiar daca ea este contra deja ce e facut e facut nu poti intoarce cum o fost..Sfatul meu este urmatorul te rog sa fii mai atenta si protejeazate asta e cel mai bine,dar si ca la virsta ta e mult prea devreme parerea mea proprie.Bafta in continuare
  •  
    • 5609 mesaje
    4 Mai 2015, 05:40
    3 0
    Sexul fara protectie NU este sigur! Lichidul pre-ejaculator eliminat de penisul barbatului, la doar cateva secunde de la introducerea lui in vagin, poate contine spermatozoizi, iar daca tu esti in perioada fertila, ramai automat insarcinata! Barbatul nu are cum controla eliminarea acestor 2-3 picaturi din penis, se face automat doar la introducerea penisului in vagin. Acest lichid pre-ejaculator nu este acelasi lucru cu cel ejaculat la sfarsit de sex!!!! Retine, asta se elimina automat, in primele 10 secunde cat penisul este intrdus in vagin cu rol de lubrefiere a penisului in timpul sexului. Deci, sexul fara protectie NU este o optiune pentru tine! Nu mai spun ca bolile cu transmitere sexuala se raspanadesc cu viteza luminii! Daca el nu a fost virgin, inseamna ca a mai avut sex inainte cu alte femei si ca poate purta o boala sexuala pe care ti-a transmis-o! Este necesar sa ai control ginecologic anual, din momentul in care iti incepi viata sexuala. Dar sexul fara protectie, trebuie sa fie: NU categoric!
  •  
    • 124 mesaje
    6 Mai 2015, 12:39
    1 0
    De fapt, ai sanse foarte mari sa afle mama mai curand decat te poti astepta, tocmai pentru ca faci sex fara protectie si poti ramane insarcinata in orice moment. Faptul ca nu ejaculeaza in tine nu este o metoda sigura de protectie!!!! Dupa cum s-a explicat mai sus, doar simpla introducere a penisului in vagin, poate sa te lasa insarcinata, daca esti in perioada ta ovulatorie. Sa-ti mai spun ceva, o mama stie cand se intampla ceva cu fata ei, de banuit sunt sigura ca te banuieste, curand probabil iti va cere si sa-i confirmi virginitatea. Sfatul meu este sa pui mana pe carte si sa lasi joaca de-a sexul, ca nu-ti aduce nimic bun la varsta asta.