Buna.Am 18 ani sunt in clasa XII-a si vreau sa mut la prietenul

  •  
    • 0 mesaje
    15 Sep 2012, 19:59
    4 2
    Buna.Am 18 ani sunt in clasa XII-a si vreau sa mut la prietenul meu dar parintii nu ma lasa.Nu stiu ce sa fac!
  •  
    • 0 mesaje
    15 Sep 2012, 20:08
    7 2
    Fa clasa a XII a ,invata,ia BAC ul, du-te la facultate.....asteapta sa faci macar 20 ani si dupa aia mai vezi. A te muta cu prietenul este practic ca si o casnicie,adica spalat rufe,calcat,mancare, curatenie,pe langa astea si scoala plus ca va trebuie bani sa va acoperiti cheltuielile. Eu zic sa asculti de parinti, sa inveti ,sa-ti faci o cariera si apoi maritisul. Momentan esti prea mica pt asa ceva. Mai asteapta ca doar nu au intrat zilele in sac. Va veni si vremea potrivita pt asta. La 18 ani ai numai avioane in cap.....trebuie sa-ti cunosti foarte bine partenerul ca sa iei o asemenea decizie. Esti mica. Mai stai.
  •  
    • 6 mesaje
    15 Sep 2012, 20:24
    4 2
    Da' unde te grabesti asa? Te asteapta o viata intreaga hamalit dupa un barbat si copii ,de ce sa te grabesti? Ia si bucura-te de copilaria si tineretea pe care o mai ai.
  •  
    • 0 mesaje
    17 Sep 2012, 02:39
    1 0
    Părinţii nu te lasă pt k vor ca tu sa înveţi sa iei BAC-ul şi sa intri la o facultate pt k mai târziu sa poti fi pe picioarele tale şi sa nu depinzi de bărbatul din viaţa ta. Persoană de langa tine dacă te iubeste şi dacă vrea k tu sa te realizezi în viaţa mai poate aştepta macar k tu sa termini liceul şi sa dai la facultate. Ai mare grijă de cine te indragostesti ,fi cu ochii în patru. Încearcă intr-o vacanta dacă nu ai încercat până acum sa mergi undeva 2zile s fii doar tu cu el şi sa vezi cum se poarta cu tine. Asta k s ai idee pe viitor dacă îţi va fi bine sau nu cu el. Dacă el te lasă sa faci tu toată treaba şi te solicită ar trebui s îţi dea de gandit şi s deschizi ochii. Intr-o relaţie sunt 2 nu unul trebuie s va ajutati şi amândoi sunteţi egali. Mai aşteaptă măcar 2ani relaţia mai evoluează tu termini liceul te duci l.facultate şi dacă crezi k va fi bine poti face acest pas. Cat despre ai tăi niciodată nu îţi vor raul. Si eu am vrut s ma mut cu iubitul (sunt anul 1 l facultate ) şi ai mei în special tata nu a acceptat din prima . Am continuat sa discut cu ei şi au acceptat în final. Mult succes şi multă grijă.
  •  
    • 687 mesaje
    17 Sep 2012, 11:24
    0 0
    Pfff am mai raspuns la o asemena intrebare. Foarte bine ca nu te lasa. Nu mai ai rabdare un an? Termina scoala si apoi te gandesti la mutat cu el. Nu te poti tine de scoala si de casa pt ca e extrem de greu. Stai linistita ca nu se sfarseste lumea si nu te mai muti cu el. Mai apoi o sa te saturi de stat cu el mereu mereu. Ai rabdare esti inca mica pt asa ceva. Macar ai intrebat-o pe mama ta ce implica un asemenea pas? De curiozitate intreab-o sa vezi cu cate se descurca dansa in fiecare zi. Eu am vazut pe pielea mea ce inseamna sa te muti cu prietenul sa te tii de casa, de servici..si aveam 20 de ani. Iti mai trebuie ceva ani ca sa inveti ce inseamna sa te muti cu partenerul;).