Cum sa imi fac parintii sa realizeze ca nu mai sunt un copil?

  •  
    • 0 mesaje
    9 Sep 2014, 16:56
    0 0
    Cum sa imi fac parintii sa realizeze ca nu mai sunt un copil?
  •  
    • 5609 mesaje
    9 Sep 2014, 17:58
    5 0
    Din pacatate Tu ar trebuii sa intelegi ca nu esti inca adulta, esti minora, deci copila! pana la varsta majoratului, adica 18 ani esti considerata minora si esti sub stricta tutela a parintilor! La 16 ani ai impresia ca stii cu ce se manaca viata cand de fapt nici nu stii de unde incepe si ce riscuri imense sunt in jurul tau. ca mama stiu foarte bine ce inseamna sa ai 16 ani 9am trecut odata prin asa ceva) si sa ai copii. La varsta asta te crezi mai mare si mai indeleapta decat parintii, tocmai de aceea s-au pus in functiune legi care sa va apere de voi insisi, MAJOARATUL este porta spre libertate si odata cu el, devii adult, pana atunci, esti inca adolescenta!!!!! Aculta-ti parintii ca nu-ti vor raul! Ideea este ca habar nu ai ca poti sa-ti faci rau din incapatanare. Viata sexuala se incepe cand esti pregatita fizic si material, cand ai deja o cariera, un viitor, o posibilitate sa poti creste si copii care apar pe nepusa masa. Ohhh dumnezeule, sunt atat de multe de explicat copiilor ca tine! Pe vremea cand fii-miu avea 16 ani si el credea ca viata este usoara si el este adult, ca toate i se cuvin si ca este in stare sa aibe grija de el. L-am adus f repede cu picioarele pe pamant si azi imi multumeste pentru asta, rade si-si aduce aminte cat de naiv si de copil putea sa fie atunci. Ce ar trebuii s afaci, ca mama ta sa te considere demna de incredere? Sa o asculti si sa-i urmezi sfaturile! Mai ai 2 ani pana vei devenii legal ADULTA!
  •  
    • 12208 mesaje
    10 Sep 2014, 05:24
    2 0
    ca sa ii dovedesti mamei ca esti matura si responsabila , pune mana si citeste despre contraceptie inainte sa te hotarati a iti incepe viata sexuala , citeste in detaliu despre toate bolile cu transmitere sexuala , prevenire dar si recunoasterea lor si cand ai lectiile astea invatate poarta o discutie serioasa cu mama ta ! doar dupa aceea hazardeaza-te la mai mult ...omanenii care iti spun sa ai rabdare nu iti vor raul ...vor doar sa te bucuri de copilaria fara grija sarcinilor nedorite si a imbolnavirilor in urma relatiilor sexuale neprotejate , nimic altceva !
  •  
    • 0 mesaje
    10 Sep 2014, 15:41
    2 0
    Am trecut si eu prin asta si stiu foarte bine cum este . Eu iti spun , cu cea mai mare sinceritate , sa iti asculti parintii pt ca iti vor binele . Nu este inca timpul sa iti incepi viata sexuala pt ca exista foarte multe riscuri iar la varsta ta , indiferent de cat de tare te consideri tu , ai o minte naiva care poate fi convinsa foarte usor la unele lucruri. In ceea ce priveste atitudinea mamei tale, vorbeste deschis cu ea si spune-i ca ai dori sa te trateze altfel si sa iti acorde putina libertate si incredere .Sinceritatea este secretul. Nu te grabi sa iti faci iubit , nu iti aduc nimic folositor ,tine minte : cu cat construiesti in jurul tau un zid mai inalt , cu atat cel care va sari zidul va fi mai bun. Nicio graba , ai viata inainte . Te pup :*
  •  
    • 124 mesaje
    11 Sep 2014, 04:45
    1 1
    Nu ai de ce sa-ti convingi parintii, pentru ca tu esti inca copil! Poate ar trebuii sa lasii aerele de fata mare si sa incerci sa-ti respecti parintii si sa-i asculti, nu-ti vor raul, nu-ti vor greul. Ce-i atata graba sa devii adult? Intelege odata mai fata, ca la 16 ani nu ai nici creier, nici educatie completa si nici putere sa te sustii financiar singura, de aia varsta universala a majoratului este 18.