S-au intimplat multe timp de 5 ani,m-a inselat,am fost umilita s

  •  
    • 4 mesaje
    27 Mai 2015, 21:45
    0 2
    S-au intimplat multe timp de 5 ani,m-a inselat,am fost umilita si niciodata m-am simtit protejata!
  •  
    • 5609 mesaje
    28 Mai 2015, 00:30
    2 1
    Daca esti maritata, apai stai maritata si lasa indragosteala de altul, complicatiile nu-ti aduc nimic bun intr-o casatorie! Daca casnicia nu merge, atunci fii corecta si divorteaza intai, apoi poti sa te indragostesti si sa te iubesti cu cine vrei tu! Te-a inselat si ai suferit, cu ce ai fii tu mai buna sau mai verticala acum, sa-i platesti cu aceeasi moneda, inselandu-l? Nu uita: suntem oameni si avem inteligenta superioara animalelor, deci, putem discerne binele de rau si putem sa ne tinem in frau instinctele sexuale! Dapa cum spui: "nu stiu ce sa fac..." ma gandesc ca nu prea te ajuta creierul, pentru ca nu exista alternativa cand esti maritata, mai ales ca, pretinzi ca-ti iubesti sotul, sau ca vrei copii si o viata de familie cu el!
  •  
    • 0 mesaje
    28 Mai 2015, 16:31
    1 1
    Daca crezi ca intre voi nu mai merge, vorbeste cu el si cadeti de comun acord sa divortati. Insa nu divorta de el pt alt barbat. "Nu da vrabia din mana pt cioara de pe gard". Si tind sa cred ca nu ar fi problema ca este el inchis si nu comunica, si nu iti da atentie. De fapt cred ca te-ai aprins dupa celelalt si ti se pare tie ca nimic din ce face sotul nu mai este la locul lui. Gandeste-te la un lucru: cum era inainte sa va casatoriti, cum eram la inceput si cum era pana sa-l cunosti pe acest barbat?! Cred ca problema este la tine nu la el, parerea mea :)
  •  
    • 124 mesaje
    29 Mai 2015, 05:03
    0 0
    Te manaca rau asa-i? Cand gasesti altul incepi sa-i gasesti cusururi sotului, ba ca nu comunicati, ba ca este inchis cu tine, dar tu ce faci sa imbunatatesti relatia asta? Cu ce esti tu mai buna ca altele, care iti atrag sotul? Mi-ar fi rusine de mine sa afirm asa ceva, mai ales ca aveti doar 1 an de casnicie, la ce naiba te-ai mai maritat cu el daca nu ai ochi si sentimente pentru el? Divorteaza femeie, macar faci ceva corect in viata!