Buna,evelor. Cum sa-mi conving parintii,in special mama,sa-mi cu

  •  
    • 0 mesaje
    5 Ian 2012, 19:48
    2 2
    Buna,evelor. Cum sa-mi conving parintii,in special mama,sa-mi cumpere un catelus?
  •  
    • 5 mesaje
    5 Ian 2012, 23:14
    1 2
    pff...asta e una grea...tin minte cand am vrut sa imi adopt o pisicuta,dar eu am primit raspunsul: nu esti suficient de matura.ce e drept, nu eram,uitam sa ii dau de mancare si sa o scot la pipi. ce sa zic, eu zic sa mai ai rabdare, sau daca nu si te crezi in stare, arata-i ca esti suficient de responsabila sa ai grija de un animal, sa ii dai de mancare, sa il inveti sa iasa afara cand are nevoi, sa iil scoti la plimbare, sa il piepteni k la yorkshire e obligatoriu, sa nu il tii in firg,sunt mai multe responsabilitati si tsa nu uiti k nu va fi mereu catelush,ca va creste si nu va fi asa de jucaus.trebuie sa fii sigura si sa ii arati si mamei tale ca poti. si incearca sa iei note bune si sa o ajuti prin casa cu DE TOATE. ajuta;)) yo asa faceam knd vroiam ceva. na sper sa te ajute.:*
  •  
    • 0 mesaje
    6 Ian 2012, 00:14
    1 1
    Incearca sa ii arati mamei tale ca te-ai maturizat si esti suficient de responsabila sa ai grija de un catelusi. I-a note bune, ajuto in casa....Succes!
  •  
    • 5609 mesaje
    6 Ian 2012, 03:01
    4 1
    Decizia mamei tale vine din dorinta de a te vedea focusata pe carte ca sa intri la acel liceu bun pe care ti-l doreste si dupa aceea catelul. Pentru tine asta ar trebuii sa fie prioritatea numarul 1: CARTEA si examenul care te asteapta, dupa care vine si recompensa: CATELUSUL. Din pacate asa suntem noi parintii, oferim recompense numai daca si tu-ti indeplinesti promisiunea. Si cred ca este foarte corect si cinstit pt amandoua sa va tineti promisiunile. Din pacata promisunile sunt legate si direct dependente una de cealalta. Am dreptate? Nu-i asa ca asta este adevaratul motiv?
  •  
    • 172 mesaje
    6 Ian 2012, 15:40
    1 1
    In primul rand decizia mamei tale este corecta si am sa-ti spun si de ce.Un catelus intradevar este dragalas,mititel dar nu este o jucarie de plus cu care te joci pana te plictisesti si apoi il arunci intr-un colt.Nu stiu daca stai la casa sau la bloc dar responsabilitatile sunt la fel de mari.A avea un catelus e la fel cu a avea un copil,trebuie sa-i dai de mancare,trebuie sa-l scoti sa se plimbe ca e soare,ca ploua,ca ninge trebuie sa iesi cu el,sa-i faci baie sa-l pieptini sa-l duci la medic.Nu e o jucarie de plus.Si cum tu esti la scoala cu cine v-a sta catelusul?cine se v-a ocupa de el?Normal ca v-a fi o responsabilitate in plus pentru mama ta.De aceea sunt atatia cani vagabonzi pe strazi pentru ca persoane iresponsabile si-au luat un catel doar pentru ca le placea si apoi...nu i-au sterilizat si nu i-au ingrijit cum trebuie si au ajuns sa se inmulteasca si i-au abandonat care pe unde au putut.Deci sa-ti iei un catel nu e o joaca si nu iti iei un catel doar pentru ca e micut si dragut ci pentru ca iubesti animalele cu adevarat si pentru ca vrei sa oferi dragostea ta unui suflet nevinovat care nu poate sa decida ce v-a face cu viata lui ci tu v-a trebui sa decizi si sa hotarasti si pentru el.Crezi ca esti pregatita pentru o astfel de responsabilitate?Mai gandeste-te, un catelus odata cumparat trebuie sa stii ca el trebuie sa-ti stea alaturi pentru 13-15 ani.