am un prieten de 16 ani care are probleme in familie va rog spun

  •  
    • 0 mesaje
    14 Mar 2014, 00:48
    0 0
    am un prieten de 16 ani care are probleme in familie va rog spunetimi cum pate sa si le rezolve?
  •  
    • 5609 mesaje
    14 Mar 2014, 03:20
    2 0
    Poate sunt chestii pe care tu nu le sti despre baiatul ala. Este categoric ceva ce-l supara pe taica-su atat de rau, de-l pedepseste doar pe el din toata familia. Din pacate tu nu poti face nimic, este sub tutela parintilor si ei sunt direct raspunzatori de el si de educatia lui. Sincer, nimeni nu manca bataie degeaba. Este ceva ce baiatul ala nu-ti spune tie si de aiai o incaseaza. El poate sa se adreseze Politiei si sa scoata certificat medico-legal prin care sa se vada vanataiile produse de bataie. Te sfatuiesc sa nu te mai bagi in relatia lor. Legal nu ai nici un drept, nu-i esti tutore nu esti nici macar major. Posibil ca parintii tai sa fie avertizati curand daca mai intervii si o vei incasa si tu de la ei, daca nu te potolesti. Nu stiu de ce, dar banuiesc motivul pentru care tatal baiatului il bate cand se imbata, poate a aflat sa fiul lui este homoxesual! Faptul ca pe tine nu te invita la el acasa este tocmai pentru ca se stie si despre tine acelasi lucru si intr-o casa unde oamenii sunt impotriva homoxesualitatii, iar fiul lor este unul ca atare, este nromal sa se urasca si sa se pedepseasca inclinatia asta, contra naturii. In cazul asta ar trebuii sa ai mila de bietul baiat si sa nu-l mai cauti, ca-i provoci numai batai.
  •  
    • 0 mesaje
    14 Mar 2014, 22:30
    0 0
    Eu sunt de parere ca ar trebui sa il lasi . Baiatul asta nu este de tine , el poate sa iti ascunda foarte multe chestii oribile , nu cred ca parintilor tai le-ar placea ca fata lor sa unble cu toti bagabontii . Mai sunt baieti in lumea asta , nu e nici primul nici ultimul tau prieten\iubit .
  •  
    • 0 mesaje
    14 Mar 2014, 22:58
    1 0
    Nu e treaba ta. In probleme de familie nu te amesteci. Problemele lor si le rezolva ei.Tu esti un copil, nu ai cum sa rezolvi problemele altora. Tu nu te intelegi pe tine, vrei sa intelegi problemele altora? Ceva face rau de e taica-su asa cu el.Doar cu el. Si-o fi dat seama ca fi-su e gay si nu poate accepta asta??