parintii mei ma cearta mereu pt ca vorbesc mult la telefon cu un

  •  
    • 0 mesaje
    14 Mar 2014, 17:37
    0 0
    parintii mei ma cearta mereu pt ca vorbesc mult la telefon cu un baiat de 16 ani. de ce?
  •  
    • 0 mesaje
    14 Mar 2014, 22:41
    0 0
    Sunteti homosexuali , asta e toata chestia . Poate ti se pare o aberatie dar asa este . Ti se pare afi ceva normal ? Gandeste-te cand vor afla ai tai despre " relatia in devenire " . Stapaneste-te , opreste-te si nu mai vorbii cu el . Tara asta e cruda , si pe voi , cei cu alta orientare sexuala va ia in chip de ras , va bat si chestii de genul . Gandeste-te ca nu o sa ajunge-ti niciodata nicaieri cu asta . Iti distrugi singuur viata , asta este sigur .
  •  
    • 0 mesaje
    14 Mar 2014, 22:55
    1 0
    Pentru ca parintii tai isi dau seama ca este anormala relatia asta. In loc sa stai atatea ore la telefon, mai bine ai invata. Scrii teribil de rau pentru un elev de liceu.
  •  
    • 5609 mesaje
    15 Mar 2014, 12:52
    1 0
    Stii tu bine care este problema. El este gay, tu de asemeni. Pentru parintii lui este o mare rusine, de aceea il cearta, bate, chinuie. Ce-i greu d einteles. Lasa-l in pace ca sa nu-l mai chinuie si sa-l mai bata, macar ai mila de el!
  •  
    • 8 mesaje
    15 Mar 2014, 13:22
    0 0
    Probabil ca parintii tai stiu de inclinatiile tale si de aceea incearca sa-ti impuna reguli si sa te aduca pe calea normala. De ce-i dezamagesti? De ce nu-ti vezi tu de carte si sa lasi baiatul ala in pace? De altfel te mai si infurii ca-l bate taica-su de poamana. Cum de poamana daca se stie ca sunteti homosexuali si va dezamagiti parintii, ca-i faceti de rusine. Ce educatie este aia unde parintii trebuie sa faca precum spun copii? Te mai intrebi de ce se cearta parintii tai? Stii ca pot si sa divorteze din cauza ta? Oare cat trebuie sa fii de incapatanat incat sa distrugi o familie intrega doar pentru ca nu te duce capul sa intelegi de vorba buna? Lasa naibii telefonul ala si lasa-l si pe baiatul ala in pace.
  •  
    15 Mar 2014, 22:51
    0 1
    Nu crezi ca parintii tai au dreptate? Poate ca si`au dat seama ca tu, esti un pic anormal, in ceea ce priveste viata ta amoroasa. Nu ai prefera sa vorbesti cu o fata? Crezi ca te`ar mai certa? Probabil parintii tai au pretentii, si vor de la tine mandria ce nu au avut`o vreodata, de ce nu le respecti decizia? Nu ai fi mai bucuros sa mangai o fata pe par, sa ii spui ca o iubesti, si sa iti impartasesti cu ea sentimentele ? Decat cu un baiat? Ce ii spui..ca este frumos, ca il iubesti? Ce aveti de vb 60 de min. ? Cum iti inchipui ca esti privit de societate, cu un tip de mana in locul unei fete frumoase ? Gandeste`te mai bine in ceea ce priveste orientarea ta sexuala, vei regreta, si fiind gay practic nu vei avea o viata normala, nu vei avea niciodata o familie, nu vei avea niciodata un copil nu vei avea pentru ce muncii!