am nevoie chiar si de un rasp scurt..dar sa ma ajute putin va ro

  •  
    • 0 mesaje
    11 Nov 2013, 16:24
    0 1
    am nevoie chiar si de un rasp scurt..dar sa ma ajute putin va rog... multumesc tuturor..
  •  
    • 23 mesaje
    11 Nov 2013, 18:15
    0 0
    pai cum adica nu esti maritata cu acte?atunci inseamna ca nu mai esti maritata...chiar eu nu reusesc sa te inteleg...de ce nu vorbesti cu sotul tau si luati o decizie?nu vrei sa stai la socrii tai pt ca e fratele sotului tau acolo si vrei sa stati numai voi doi,dar vrei sa stai la parintii tai unde e sora ta si cu familia ei...eu chiar nu inteleg chestia asta....draga mea de ce nu va inchiriati un apartament,o camera pt voi doi sa stai singuri si sa evitati sa va mai certati?nu iti place nici acolo,nici incoace,nici unul dintre voi nu e dispus sa renunte la mofturi si sa faca un compromis si atunci unde ajungeti???nu vreau sa ma bag dar nici tu nu stii ce vrei...daca continui sa reactionezi asa si sa fi indecisa,mai devreme sau mai tarziu sotul tau se va satura de tine si vei fi nevoita sa alegi sot sau parinti!defapt ti-am mai zis si in mesajul anterior...mai lasa si tu de la tine si fi mai intelegatoare cu lumea din jurul tau,mai ales cu sotul..nu toata lumea se poate pune la picioarele tale si sa ia numai deciziile pe care le iei tu!
  •  
    • 6 mesaje
    11 Nov 2013, 19:49
    0 0
    Nici eu nu inteleg cum vine asta: ori esti maritata, ori nu? Daca nu esti maritata, n-ai nici o obligatie, fa cum crezi ca e mai bine. Daca vrei sa ramai cu el singura solutie si cea mai buna e ceea ce ti-au zis toti pana acum : MUNCITI CA SA VA PERMITETI PROPRIA CASA !
  •  
    • 0 mesaje
    11 Nov 2013, 21:22
    1 0
    In mesajul anterior spuneai ca ai tai se cam amestecau in relatia ta cu iubitul, sotul, ce-o fi... Nici pomeneala de sor-ta. Acum , apare sora in peisaj dar mami care s-a bagat intre voi, nu mai are nici o vina. Stai si gandeste-te cum este adevarata ta viata, adevarata ta familie....care este realmente problema. Ceea ce spunem noi aici, pt tine e egal cu zero. O tii pe maica-ta in brate si nu vrei sa recunosti ca de fapt din vina ei ati ajuns aici,pt ca are impresia ca daca stai sub acoperisul ei, trebuie sa faci cum spune ea,chit ca acum esti maritata, cu sau fara acte. Acum arunci pe sora ta. Dar, oare tu nu ai vina? Eu cred ca mare parte din vina iti apartine pt ca ai permis altora sa se amestece intre tine si sot. Ca e mama, ca e sora....trebuie sa stea departe de problemele tale de cuplu. Puneti mana si munciti, si tu si el, sa nu mai fie nevoie sa stati la parinti si o sa vezi cum dispar problemele....
  •  
    • 5609 mesaje
    12 Nov 2013, 00:45
    3 1
    Hai sa ne intelegem, daca nu esti maritata cu acte esti amanta sau concubina, nu casatorita! Astia sunt termenii corecti. Personal tu nu ai nici un drept in casa mamei concubinului tau (pt ca inca nu-ti este soacra) Si daca sta fii-su acolo este problema ei. Legal nu ai nici un drept sa stai in casa oamenilor alora! O concubina/amanta NU are drepturi! Daca apartamentul este al parintilor baiatului si parintii i-au lasat pe ambii fii sa stea acolo, tu nu ai nici un drept sa ceri ca fratele lui sa plece! Legal fratele lui are tot dreptul sa stea acolo, dar tu nu ai acest drept. Dar, de ce stati pe capul oameilor? De ce nu va inchiriati ceva al vostru, daca vreti sa stati singuri? Trebuie sa intelegi ca LEGAL nu ai acest drept pt ca nu este casa sau propietatea ta! Legal femeia aia te poate scoate instrada cu Politia in orice moment, tu nu ai ce cauta in casa ei! Vreti sa va cotcaiti, luati-va camera la hotel, ori casatoriti-va si inchiriati-va o casa pt voi doi, nu-i nimeni obligat sa va intertina, sunteti 2 oamneni maturi si sanatosi, asa ca nu mai stati pe spinarea bietilor parinti!
  •  
    • 124 mesaje
    12 Nov 2013, 03:39
    1 0
    Raspuns scurt: Fetito, esti inconstienta, tu stai ilegal in casa ibovnicului, nu trebuie sa se mute nimeni de acolo decat tu, daca esti deranjata! Si raspuns dezvoltat: Asa cum au spus si fetele de mai sus, esti inca amanta, concubina, ibovnica,gagica, amoreza, metresa...orice, numai nu sotie si nici nevasta! Socant este ca ai pretentii la ceea ce nu-i al tau! Din nefericire pentru tine,fratele lui are mai mult drept sa stea acolo decat tine, el este copilul legitim, tu esti amanta celuilalt fiu! Am senzatica ca tu nici nu realizezi ca esti un nimeni care cere si vrea, fara sa aibe acest drept. Munciti si inchiriati-va ceva impreuna ca sa nu va bata nimeni la cap si sa poti comanda tu in casa aia!