Am o problema foarte mare! cred ca fiecare fata o intalne

  •  
    • 0 mesaje
    5 Mar 2015, 13:25
    1 1
    Am o problema foarte mare! cred ca fiecare fata o intalneste, dra la mine e destul de grava!
  •  
    • 5609 mesaje
    6 Mar 2015, 03:57
    3 0
    Ce venituri ai? Cu ce te intretii? Unde traiesti? Stiu ca toate va revoltati ca vreti sa faceti doar ce vreti voi, dar pe cheltuiala si intretinerea parintilor. Daca ai salariu, muncesti si te intretii singura, fiind si majora, poti sa-ti iei viata in maini si sa faci ce vrei cu ea.Dar nu uita, la mama sa nu te mai intorci vreodata sa-i ceri ajutorul, ca are dreptul sa nu ti-l ofere. Daca nu nu ai nici un venit si esti dependenta de mama, atunci, nu ai ce sa faci, decat sa taci si sa asculti ce ti se ordona! Nu uita! Poti s afaci si 30 de ani...daca stai pe spinarea mamei, apai esti obligata sa accepti tot ce ti s ecere din partea dansei!
  •  
    • 8 mesaje
    6 Mar 2015, 04:42
    1 0
    Tu inca faci scoala la 21 de ani? Inseamna ca nu prea ti-a placut invatatura, daca te chinui de atatia ani sa iei un amarat de bacalaureat. Pornind de aici, putem spune multe despre un om ca tine, mai ales cand mama te ia cu forta in strainatate, ca sa te supravegheze normal, de ce altceva? Ce nu mai suporti? Nu inteleg? Faptul ca mama munceste pe rupte sa te intretina? Daca ti-ar da drumul din mana ce ai face? Golaneala, prostitutie, sau ce? Fara o scoala terminata, fara o calificare, fara munca, cine te intretine, cine iti da adapost? A, am uitat, toate astea nu contreaza, decat ca, nu o mai suporti pe maica-ta! Mai fata, esti majora, deci poti sa-ti iei zborul fara sa ceri voie sau bani. Pur si simplu pleaca, daca asa te revolta ura pentru femeia care ti-a dat viata si care te intretine in totalitate. Ori, pune mana si rupe cartea aia, ca o sa ajungi la 30 fara scoala terminata. Tie chiar nu-ti este rusine sa mai pierzi inca un bacalaureat?
  •  
    • 0 mesaje
    6 Mar 2015, 07:18
    1 1
    nu jigni fata...daca ai scoala nu inseamna ca nu esti curva. una are 2 facultati dar e escort ;). probabil tu nu stii ce simte ea..... iar tu fato , dute in lumea ta iar apoi o sa fie cea mai buna mama ;) . vorbesc din experienta.............................................