Buna am o problema imi tot apar cosuri pe fata si am cearcane ce

  •  
    • 0 mesaje
    9 Ian 2015, 00:55
    0 0
    Buna am o problema imi tot apar cosuri pe fata si am cearcane ce sa fac sa scap de ele ?
  •  
    • 5609 mesaje
    9 Ian 2015, 02:33
    2 0
    Cand ai acnee nu pui fond de ten pe fata! Greseala ta te costa: distrugerea fetei, ca ti-ai umplu-o cu acnee. La varsta ta nu ai voie sa pui fond de ten pe fata si nici pudra, pentru ca astupi porii si de aici apar cosuri, puncte negre, infectii. Fondul te ten si pudra de fata sunt recomandate femeilor peste 40 de ani, cand tenul este deja f matur si apar semne de imbatranire ca sa le astupi imperfectiunile. Binenteles ca la 40 femeile nu mai au acnee, deci nu au ce pori sa mai astupe, doar urme fine si ridurile. Un ten proaspat de copil/adolescent nu se astupa cu fond de ten, pentru ca-l imbatraneste rapid si ii astupa porii. Tine-ti fata curata cu apa si sapun Dove, este un sapun bland si cremos, taman bun pt o fata delicata de adolescenta. Reclama care se face la fondul de ten este pentru a se vinde cat mai multa, nicicum nu vor sa-ti spuna tie cat rau iti pot provoca daca ofolosesti de la o varsta atat de fargeda, interesul lor este doar sa VANDA cat mai multa, sa faca insdustria cosmetica profit, nu sa-i pese de sanataatea fetei tale. ca de-o iriti si imbatranesti prematur, tot la ei te intoric sa le cumperi alte produse care repara. Este un cerc vicios aici, din care, doar industria cosmetica castiga. Cat despre cearcane, pot fii de la lipsa odihnei, unde tu ar trebuii sa dormi minim 8 ore/noapte. Daca nu-i de la lispa somnului, atunci poate fii vorba de o problema de satanate si te sfatiuiesc sa mergi la medicul de familie sa-ti faci investigatii medicale.
  •  
    • 23 mesaje
    9 Ian 2015, 20:14
    0 0
    Problema cosurilor poate fi cauzata din interior sau din exterior.Cel mai indicat ar fi sa consulti un dermatolog pentru a trata aceasta acnee.Intre timp evita sa pui mainile mereu pe fata sau sa storci cosurile deoarece stoarcerea cosurilor nu va face decat sa agraveze situatia.Sapunul Dove este foarte bun pentru tenul sensibil,incearca sa iti faci in fiecare zi pt 2 saptamani o masca facuta din argila si apa de la robinet.O amesteci bine si o aplici pe fata pentru 20 de minute si apoi clatesti din abundanta cu apa calduta.Uscarea excesiva pe fata e normala,argila o poti gasi la orice magazin ,chiar si la farmacii si este foarte buna. Incearca sa iti formezi un stil de viata sanatos,sa bei foarte multe lichide,ceai de musetel(acesta poate fi aplicat pe si pe fata)ceai verde,sa mananci fructe,verdure,sa mai renunti la dulciuri,prajeli,mancare tip fast-food,bauturi carbogazoase,cafea.Fondurile de ten sunt bune dar e foarte important sa te demachiezi foarte bine inainte de a merge la culcare,astfel incat sa nu ramana nici o urma de machiaj.Sunt fonduri de ten adapte tenului tanar care nu afecteaza tenul ci din contra il ajuta.Precum fondul de ten de la Vichy Normaderm Teint care este un fond de ten realizat special pentru tenurile cu probleme,acneice.Nu astupa porii si lasa tenul sa respire ,acoperire mata pana la 8 ore.Un alt fond de ten care este bun in ceea ce priveste acoperirea foarte puternica a imperfectiunilor este Vichy Dermablend care acopera foarte bine si dureaza pana la 16 ore.Nu uita importanta este demachierea.Costa putin mai mult aceste produse dar merita efortul!Dar daca problemele persista chiar daca ai incercat mai multe variante da fuguta la dermatolog.Produsele de ingrijire de la Vichy,solutia de spalat pe fata cat si crema anti-imperfectiuni de la Vichy sunt bune pt tenul acneic.Poti intreba pe farmacista si de alte creme mai ieftine pt problema ta.In legatura cu cearcanele incearca sa te odihnesti mai mult,fa-ti niste examene generale pt a fi mai linistita.Incearca sa le estompezi cu un anticearcan,bustine de ceai de musetel aplicate pe cearcane sau freaca zona cu un cub de gheata pt a estompa afectiunea. Multa bafta!Asteptam vesti!
  •  
    • 0 mesaje
    11 Ian 2015, 13:36
    0 1
    PENTRU COSUR ZEAMA DE LAMAIE IAR PENTRU CEARCANE FELII DE CASTRAVETE
  •  
    • 124 mesaje
    12 Ian 2015, 00:45
    0 0
    Cearcanele nu sunt d ela scoala, sunt de la o problema de sanatate pe care trebuie sa o invetstighezi cu doctorii. Nu este normal ca un copil de scoala sa aibe cearcane, doar daca nu-si petrece noptile aiurea, in loc sa se odihneasca. Dar asta inseamna mule nopti, nu doar 1-2 ori pe saptamana. Cosurile sunt de la o igiena precara unde se mai si astupa cu fond de ten, total cotraindicat adolescentilor.