Buna evelor :))) Am acnee pe frunte - doar pe frunte . Si tot im

  •  
    • 0 mesaje
    27 Mar 2015, 17:16
    0 0
    Buna evelor :))) Am acnee pe frunte - doar pe frunte . Si tot imi apare , nu pot scapa de ea .
  •  
    • 0 mesaje
    27 Mar 2015, 18:11
    0 1
    Buna,incearca sa aplici usturoi farimitat pe ele,ustura groaznic,dar,citeva minute rabda. Repeta procedura,o sa vezi efect.
  •  
    • 5609 mesaje
    28 Mar 2015, 00:24
    3 0
    Sa aplici o igiena multa mai corecta fetei, de asta ai nevoie! Prosopul tau de fata trebuie folosit doar de tine! Nu ai voie sa pui mainile pe fata decat daca in prealabil te-ai spalat f bine cu apa si sapun pe maini. Iti recomand o curatire cu apa calda, sapun dove si malai! Clabucesti mainile si fata foarte bine cu apa si sapun DOVE sau orice sapun pentru copii, apoi introduci degetele in malai si te freci usor pe fata. Dupa curatarea rugoasa cu malai, te clatesti usor cu apa calduta si te stergi cu un prosop f pufos si absornat de bumbac (nu sintetic!) Curatarea cu malai se poate face seara sau dupa scoala, dar este indicat sa nu mai iesi afara din casa dupa o asemenea curatare pt ca porii raman deschisi si se astupa imediat cu praf si alte impuritati. Spalarea pe fata trebuie sa se faca dimineata, dupa amiaza cand te intoric de la scoala, dupa fiecare ora de sport care o faci si intotdeauna seara, inainte de culcare, cu apa si sapun. Dupa curatarea cu malai poti pune o masca de hidratare cu 1/2 lingurita de miere + 1/2 lingurita de: zeama de lamaie sau iaurt, sau banana pisata, sau capsuna pisata. Se sta cu masca 10 pana la 30 min, apoi se clateste fata cu apa calduta si se sterge cu un prosop f curat. Evita sa folosesti fond de ten sau orice fard care iti acopera porii, provocand inflamarea si infectarea lor!
  •  
    • 124 mesaje
    29 Mar 2015, 07:38
    0 0
    Dumnezeule, nu pune usturoi ca-ti arzi fata, este mult prea puternic pentru un ten de copil! Cum poti HAST sa dai asemenea sfaturi periculoase? Nu ti-a fost dejauns ca te-ai mutilat tu? Vrei si copila asta sa sufere cum ai suferit tu? Cata rautate poate zace in tine, ca sa doresti raul altora?! Uite aici ce ai scris: http://sfaturi.eva.ro/question.php?q_id=97457 Si uite aici un mesaj din 2005, unde o fata cere ajutorul, pentru ca s-a ars pe fata cu usturoi pisat: http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=17385&forum=3&start=0&nrpages=1&#post2877657 Sfatul meu: Intr-adevar sunt modificari hormonale la varsta asta, dar poti sa-ti tii o fata curata si fara acnee printr-o ingrijire permanent si cu atentie! Sfaturile lui Maricon mi se pare foarte bune si destul de simplu si ieftin de facut. Mai sunt multe alte masti si tratamente naturiste pe internet, alege ce-ti place si vei vedea ca ti se vor vindeca!
  •  
    • 23 mesaje
    29 Mar 2015, 22:18
    0 0
    mdaaa...draga mea din experienta proprie te sfatuiesc sa mergi la un dermatolog pentru a scapa de acnee.Si eu am avut din adolescenta,iar acnee nu-ti apare din cauza lipsei de igiena,a faptului ca nu te speli pe fata si in nici un caz nu-ti va trece cu vreo masca minune sau malai.Acnee se formeaza din mai multe motive microbi,virusi,bacterii,hormoni etc.In caz ca se agraveaza sau nu-ti trece da o fuguta la medicul dermatolog.Doar el este singurul care te poate ajuta.Intre timp iti recomand sa folosesti masca de argila verde amestecata cu apa de robinet si o lasi pe fata timp de 15-20 de minute dupa care clatesti bine.Aceasta va ajuta la uscarea cosurilor.Poti face aceasta masca o data pe zi timp de 14 zile.Bafta