Pentru un ten...perfect retete naturiste[facute acasa]...stie ca

  •  
    • 0 mesaje
    28 Apr 2007, 14:57
    0 0
    Pentru un ten...perfect retete naturiste[facute acasa]...stie careva:)?
  •  
    • 108 mesaje
    28 Apr 2007, 15:18
    3 0
    Ten perfect dar...ce tip de ten?Uite,iti dau niste masti pt ten mixt:1)masca de nutritie-miere amestecata cu suc de lamaie-se poate folosi zeama de la o lamaie si 3 linguri de miere se amesteca si se tine amestecul,intr-o sticluta in frigider.Se aplica 1 o data sau de doua ori pe sapt.Are un efect extraordinar asupra tenului,dandu-i luminozitate ,hidratare si hranindu-l.2)iaurt cu malai-pt curatarea fetei(gomaj).Se maseaza usor, si se lasa sa actioneze 30 de minute.De asemeni,are un efect extraordinar prin curatarea fetei de celulele moarte iar iaurtul are efect calmant..Chiar te rog sa le folosesti si sa-mi spui ce efect au.Eu mai folosesc si masca de argila si vara,imi aplic pe fata fel si fel de fructe,rosii ,castraveti .Si nu uita ca ,pana la urma totul tine si de imaginatie.Stiind ce este benefic(miere,ou-albus-pt ten mixt,gras,galbenus-pt ten uscat,fructe ,drojdie,malai s.a)poti face tot felul de combinatii pana gasesti ceva care e benefic tenului tau.Si,ten perfect au decat bebelusii.
  •  
    • 1225 mesaje
    28 Apr 2007, 16:34
    1 3
    Foloseste cu incredere masca cu argila de la Aslavital, e buna si pt ten cu probleme, dar si in general. O poti combina cu apa sau diferite sucuri de fructe-legume, in functie de scopul urmarit.
  •  
    • 0 mesaje
    28 Apr 2007, 21:27
    0 3
    nu crezi ca ar fii mai usor dak ai manca fructe multe si legume multe?ia incearca si sa vedem dak merge sau nu....(nu ma refer la cosuri ci la un ten perfect)iar pt cosuri lasa cremele:ia spala-te tu frumos cu apa si sapun pe fata si anunta-ma dak dispar cosurile!
  •  
    • 8 mesaje
    28 Apr 2007, 21:43
    4 0
    Eu stiu de la o cosmeticiana ca foloseste pentru propriul ten cafea normala,sau zatul ramas de la cafea cu cateva picaturi de lamaie si o lingurita de ulei de masline.De fapt,ea foloseste pentru hidratarea intregului corp ulei de masline din magazin,si pot afirma ca are un ten super si o piele excelent hidratata. Mult succes draga mea. Gia.
  •  
    • 7 mesaje
    28 Apr 2007, 22:31
    4 0
    Linda, in perioada de pubertate,fiul meu, folosea tarate de grau, cu care ii faceam gomaj, apoi clatea bine tenul si aplica zeama de lamaie. Lamaia indeplineste trei roluri:astringent, hidratant si anti age( antiimbatranire).Sa nu te culci niciodata nedemachiata si, cel putin la o saptamana sa-ti aplici o masca cu fructe. Iti doresc succes!
  •  
    • 37 mesaje
    29 Apr 2007, 02:00
    1 0
    zilele trecute am gasit ceva pe net care m-a cam surprins : scortisoara e buna pt cosuri ! amesteca 1 lingurita de scortisoara cu 3lingurite de miere si aplica masca pe ten;tine-o cam 30 minute si apoi clateste-te; un alt ingredient este argila; amestec-o cu sucuri de fructe , miere, apa, etc; mult susces
  •  
    • 24 mesaje
    30 Apr 2007, 17:00
    2 1
    Masti pentru tenul uscat Amesteca doua banane mai verzi cu o lingura de miere si o jumatate de pahar de iaurt si aplica mixtura pe fata pentru 20 de minute pana se usuca. Apoi indeparteaz-o cu apa calduta; Bate un albus de ou pana se ingroasa si adauga 1 lingurita de miere si una de ulei de floarea-soarelui; Amesteca o lingurita de unt cu o lingurita de apa si aplica aceasta compozitie pe zonele uscate ale fetei. Lasa sa actioneze vreo 15-20 de minute, dupa care spala fata cu apa rece; Si pentru ca tenul uscat este predispus mai mult ridurilor decat celelalte tipuri de ten, iata solutia: amesteca o banana pana devine o pasta cremoasa, aplic-o pe fata pentru 15-20 de minute, dupa care indeparteaza masca cu apa calduta urmata de un jet cu apa rece pentru a inchide porii. Masca cu fructe pentru tenul uscat: striveste cateva capsune si amesteca-le cu smantana proaspata. Aplica pasta pe fata si lasa-o sa actioneze timp de 20-30 de minute. Masti pentru tenul gras Curata doua mere si amesteca-le cu o lingura de miere. Lasa sa actioneze 20 de minute dupa care spala fata cu apa din abundenta; Aplica pe fata o rosie foarte bine coapta, iar dupa 20 de minute o poti indeparta cu apa; Amesteca doua linguri de tarate cu o lingurita de drojdie, o lingurita de suc de lamaie si o lingura de apa. Maseaza-ti fata cu aceasta pasta in special in zona nasului si a barbiei si evita zona ochilor. Lasa 1-2 minute sa actioneze, dupa care spala cu apa calduta; Amesteca o jumatate de lamaie cu o jumatate de pahar cu faina de ovaz si un albus de ou batut spuma. Aplica aceasta compozitie pe fata si dupa ce se usuca, indeparteaz-o cu apa calda. Masca tonifianta pentru tenul normal: toaca marunt un castravete mic si amesteca-l cu o jumatate de pahar cu iaurt proaspat. Aplica pasta pe fata pentru 5-10 minute si indeparteaz-o cu apa din abundenta.
  •  
    • 0 mesaje
    1 Mai 2007, 19:34
    1 1
    potzi folosi miere sau potzi satzi faci mashti cu pudra de talc.leam incercat eu shi au dat rezultate.cius
  •  
    • 41 mesaje
    2 Mai 2007, 00:24
    0 3
    IN REVISTE GASESTI SAU PE NET