Pierce in buric!

  •  
    • 30 mesaje
    29 Sep 2013, 03:38
    0 0
    Pierce in buric!
  •  
    • 5609 mesaje
    29 Sep 2013, 03:58
    1 1
    Ce treaba are sala cu buricul? Nu exista impedmente sa mergi la sala, exceptie facand o boala sau o invaliditate unde medicul specifica ca nu ai voie sa faci sport. Ideea cu cercel in buric nu este una tocmai inteligenta. Asiaticii considera buricul nostru, centrul organismului nostru si este singurul punct din corp de care trebuie sa ai grija toata viata ca sa fii sanatos. Faptul ca tu l-ai penetrat deschizi o poarta de acces catre virusi, bacterii, boli, infectii ...sa intre in centrul tau universal. Cu anii vor apare probleme de sanatate. Pune-ti cercel oriunde vrei tu, dar nu atinge buricul. Dupa cum vezi infectia a fost deja prezenta, prezenta unei coji dubioase iti spune clar ca ceva in inetrior nu a mers cum trebuie si oprganimsul rejecta ceva ce nu trebuie sa fie acolo.
  •  
    • 6 mesaje
    29 Sep 2013, 12:37
    2 1
    Eu o sa zic asa : nu va puneti in locuri care nu sunt menite sa fie gaurite, cercei, incercati sa evitati complicatiile fara rost. La ce te ajuta un cercel in buric sau in limba sau in zonele intime??? Teribilism?? @bailabibiy : In primul rand tu singura recunosti ca infectiile la piercinguri sunt ceva existent, cum poti sa sfatuiesti si pe altii sa-si aplice cu buna stiinta 'tratamentul' asta, esti masochista?? Noi suntem rautacioase sau tu ca indemni lumea sa-si faca rau? 2. Noi suntem inapoiate ca incercam sa ferim lumea de infectii si dureri fara rost? Dar tu nu esti inapoiata si din secolul 12 cand spui: '' Am gasit bulgari de pamant in fata casei, asta inseamna ca mi se fac vraji? '' ?? :))))) =))))
  •  
    • 0 mesaje
    30 Sep 2013, 14:38
    0 4
    Doamne cata lume inapoiata... mai fratilor mai evoluati si voi putin..suntem in secolul 21 NU 12....Draga eva.. si eu am pierce in buric de 4 ani deja, stai linistita ca este normal sa se faca cojita acolo la pierce cu timpu trece.. numai continua sa mai misti cercelul ca sa nu se lipeasca toate cele de el... mie mia copt dupa cateva saptamani.. deci este posibil sa iti coaca si tie dar nu te speria...trebuie doar sa il cureti mereu si atat.. nu te lua dupa doata lumea ..multi is rautaciosi... bn inteles daca se infecteaza foarte rau.. mergi la medic ca este posibilitatea ca organismul tau sa nu suporte cercelul in buric... te pup ai grije de tn..poti merge la sala...asta depinde de tine cat de rau te doare atunci cand faci exercitii. ................................... @mira86... mai fetito, in primul rand am scris clar ca in caz de se infecteaza foarte rau sa se duca la medic , exacerezi extrem doar pt o cojita care este posibil sa ii fii trecut deja, ce ai zis ''masochism''? ahahahah defineste-mi si mie cuvantul aceste pentru ca nu l-ai folosit corect in a-mi descrie mie comentariul . Nu are relevanta sa aduci in discutie intrebarile mele anterioare...sau ai lipsa de argumente?
  •  
    • 0 mesaje
    2 Oct 2013, 19:14
    0 1
    E ceva normal.. si eu am avut, se rupe singura ;)