Contraceptivele orale combinate

  •  
    • 22 mesaje
    24 Mar 2014, 11:32
    0 0
    Contraceptivele orale combinate
  •  
    • 5609 mesaje
    24 Mar 2014, 12:58
    3 0
    Contraceptivele nu se iau dupa ureche! Trebuie sa ajungi la medic sa ti se faca niste analize si masuratori hormonale, pentru ca altfel risti sa iei anticonceptionale care nu ti se potrivesc. Trebuie sa stii ca anticonceptionalele au grade diferite si procentaje de estrogeni/ progesteroni care luate gresit pot declansa anumite boli sau probleme hormonale in corp, complicandu-ti viata. Citeste despre efectele secundare ale lor si daca nu esti satisfactuta citeste reviurile scrise de femei care sufera toata viata din cauza acestor anticonceptionale sau nu pot avea copii deloc. Anticonceptionalele sunt niste droguri chimice care inhiba ovulatia, nelasand-o sa aibe loc. Oare ce se intampla daca luna de luna aceste ovule nu ajung la maturitate? Unde se duc si cat rau se poate produce in corp din cauza lor, te-ai intrebat? Cauta sa citesti cu precadere reviurile femeilor care au trecut prin asemenea traume si vei percepe realitatea diferit. In alta ordine de idei, o sarcina o rezolvi usor: un avort inseamna o anestezie in poponet si 10 min. pe masa unui ginecolog si apoi intors acasa. Sex fara prezervativ inseamna: posibilitate luarii bolilor venerice care sunt in urcare, zilnic fiind infectati milioane de oameni cu SIDA, Sifilis, HPV, gonoree, clamydia, trihomonas samd. Contaminata cu una din cele 3 boli grave, ajungi repede in pamant. Un sfat simplu si foarte util: Foloseste prezervativul! Nu te lasa insarcinata, nu iei nici o boala venerica, nu are nici un fel de efect secundar pentru corpul tau si nu costa decat extrem de putin pentru cat de importanta este sanatatea ta! Daca baiatul vrea sex fara prezervativ, inseamna ca nu da doi bani pe sanatatea ta, nu te iubeste atat cat sa-i pese de tine si probabil este doar ca sa-si satisfaca animalul din pantaloni. Si ca sa-ti raspund strict la intrebarea ta: anticonceptionalele isi fac efectul abia dupa 8 zile de cand le-ai luat, pana atunci exista intotdeauna o sansa sa ramai insarcinata!
  •  
    • 2 mesaje
    24 Mar 2014, 22:08
    2 2
    Chiar toate sunteti batute in cap? Va repetam de o mie de ori sa nu luati asa de dorul lelii anticonceptionale si voi tot pe-a voastra . Cum sa iei asa pastile, ca ai auzit la o prietena sau ca iti suna tie bine? V-ati uitat vreouna de curiozitate pe prospectele contraceptivelor? Aveti acolo un cearsaf intreg cu cate dereglari si probleme de sanatate pot provoca anticonceptionalele, mai ales cele luate dupa ureche.
  •  
    • 248 mesaje
    25 Mar 2014, 13:01
    2 0
    Nu-i deloc normal sa iei contraceptive la indicarea unei prietene. Medicul e cel mai sfant. Eu nu am luat asa ceva in viata mea, insa in ianuarie am pierdut o sarcina pentru care sufar si acum si mi s-au recomandat 2 luni de contaceptive pentru a ma regla hormonal ca sangeram de aproape 2 luni si nu vroiam nici in ruptul capului sa iau ceva, dar tot la pastile am ajuns. Acum e totul ok, mi-au disparut si niste chisturi si termin folia si gata cu pastilele astea idioate, pe care, desi le-am luat doar o luna jumtate pana acum, mi-au aparut cosuri pe fata ca la pubertate si imi cade parul grav. Ce se intampla in interior nici nu vreau sa stiu... Ideea e ca lasa dracului pastilele si foloseste prezervativul asa cum spune si Maricon!!!! Se rupe asta e, doar stii consecintele, ideea e sa fie contient si domnul in cauza de ele, nu apoi sa fuga mancand pamantul de tine. Odata ce ai un prieten, trebuie discutat impreuna pe tema asta, chiar daca e doar o aventura.