Retete gastronomice pentru o persoana cu diabet si anemie

  •  
    • 0 mesaje
    8 Oct 2007, 20:26
    0 0
    Retete gastronomice pentru o persoana cu diabet si anemie
  •  
    • 0 mesaje
    8 Oct 2007, 21:56
    1 0
    Stiu ca tata si-a cumparat un gratar de teflon si isi face piept de pui,peste, carne de vita,dovlecei,vinete si tot felul de legume!Sa stii ca am gustat si eu si sunt foarte bune!Supe,cateodata mai gusta si-o tuica(asa ocazional).Nu e chiar asa de greu sa te obijnuiesti cu regimul asta!Inainte tata venea de la servici la 11 noaptea si vandaliza frigiderul(avea 150 de kg) si acum ca mananca sanatos are 80 de kg!Zicea acum cateva zile ca:"totul e permis,dar in portii calculate" si acum un an manca pana nu mai putea,se culca si ziua urmatoare se vaita de stomac!Acum e altceva!Nu e chiar asa de grav si sper sa se descurce si sa fie totul in regula!Multa sanatate!
  •  
    • 0 mesaje
    9 Oct 2007, 06:29
    1 3
    eu stiu numai astronomice
  •  
    • 24 mesaje
    10 Oct 2007, 19:37
    0 0
    Sunt recomandate retetele complexe cu carbohidrati si multe fibre, tofu, legumele, fructele si fasolea; se mai pot consuma nuci, seminte, cereale, paste fainoase, orez,bolnavii de diabet si anumite tipuri de boli trebuie evitat graul, produsele lactate, grasimile animale si carnea. Sunt recomandate sporturi relaxante, precum yoga si golf,iar pt anemie trebuie sa evite carnea rosie, porumbul si unele tipuri de fasole.