Am o colega in clasa care se comporta urat cu mine ? Are in perm

  •  
    • 0 mesaje
    14 Sep 2013, 07:36
    0 0
    Am o colega in clasa care se comporta urat cu mine ? Are in permanenta ceva de reprosat si eu nu i -am facut n
  •  
    • 5609 mesaje
    14 Sep 2013, 14:09
    0 0
    Ignor-o! Nu cred ca vrei sa fii prietena cu o scorpie! Ceea mai buna arma ca sa-i arati ca nu-ti pasa de ea este sa o ignori si atat! Cat priveste "mi-a furat cea mai buna prietena" cred ca te inseli cumplit, daca iti era cu adevarat cea mai buna prietena, nu te parasea pentru cealalta, tocmai acum a iesit la suprafata adevarata fata a prietenei tale, care se pare ca nu este mai departe de cealalta scoprie. Cine se aseamana se aduna! Tu nu ai ce cauta in clica lor de scorpii, lasa-le in pace si nu mai plage dupa jigodii! Invata bine, ia note foarte mari, socheaza-ti profesorii prin perseverenta si te asigura ca cel putin juma' de clasa vor vrea sa-ti fie prieteni, si atunci tu vei fi cea care ii vei alege. Jigodiile astea 2 nu au ce cauta printre prietenele tale, nu sunt decat de plans si de ocolit. In viata trebuie sa ai asemenea momente sa vezi fata reala a prietenilor, dar asta de spui tu ca ti-a fost cea mai bun a prietena, ....doamne., cat de amarnic te-ai inselat, s-a dovedit a fii cea mai nemernica prietena de fapt. Capul sus, bucura-te ca ai scapat de fapt de 2 jigodii. Igonora-le complet si alegeti prieteni care sa merite!
  •  
    • 0 mesaje
    14 Sep 2013, 14:25
    0 0
    Mai intai de toate nu ti-a furat prietena, ci prietena ti-a intors spatele. Apoi, de ce ai vrea sa ai o astfel de prietena, care-ti reproseaza mereu cate ceva,care se poarta urat si care te barfeste? Las-o, ce nevoie ai de ea?
  •  
    • 0 mesaje
    15 Sep 2013, 11:04
    0 0
    ca sa fii prietena cu ea trebuie sa i canti in struna adica sa faci ce spune ea sa i accepti personalitatea barfitoare si de ce nu se poate ajunge si la ai da bani sau lucruri(initial cu imprumut). daca ea nu te suporta asa cum esti tu cu bune si cu rele ce vrei sa faci? sa o indulcesti? stai linistita in banca ta si uita de existenta ei pentru ca ea fii sigura ca te uraste cu un motiv si cel mai probabil acela e invidia . in ceea ce o priveste pe prietena ta este de la sine inteles ca nu ti a fost niciodata alaturi . pe parcursul prieteniei voastre poate ea nu a pus atat demult suflet in relatia voastra de amicitie si doar a urmarit sa stea cu tine . a gasit pe altcineva cu care probabil te si barfeste pentru ca are stranse informatii despre tine ...asa ca nu le mai acorda atata atentie ,incearca sa ti faci o noua prietena ,sa iti petreci timpul cunoscand persoane noi numai ca sa nu te mai gandesti la intamplarile precedente